TOIMISTO PALVELEE ARKISIN:

Ma–pe klo 10.00–16.00​​​​​​​​​​​​​​

TOIMISTO & ASIAKASPALVELU


KooKoo Default Henkilö-Kuva

Sakari Välimaa

toimitusjohtaja

050 381 1355
sakari.valimaa@kookoo.fi

Tiukka toimitusjohtaja, joka johtaa toimiston joukkuetta hyvällä huumorilla ja hyvällä jääkiekkotuntemuksella bisnes-silmää unohtamatta. ”Sakke” on hoitanut tehtäväänsä vuodesta 2011 asti – ja vihaa häviämistä. Hän on toimiston päätyhuoneen valtias ja salmiakilta maistuvien KooKoo-karkkien ystävä.

KooKoo Default Henkilö-Kuva

Jarno Kultanen

urheilujohtaja

040 821 1070
jarno.kultanen@kookoo.fi

Entinen KooKoo-juniori, -pelaaja, -kapteeni ja
-valmentaja. Hauska urheilujohtaja, joka antaa aina ulospäin ammattilaisen kuvan. Rakentaa joukkueen yhdessä valmennuksen ja toimitusjohtajan kanssa. Kultanen on nimensä mukaan kultainen – auttaa aina kun voi, eikä hermostu koskaan.

KooKoo Default Henkilö-Kuva

Päivi Salonen

myyntijohtaja

040 186 9165
paivi.salonen@kookoo.fi

Yritysmyynnin rautainen ammattilainen ja pitkäaikaisin toimiston työntekijä. Päivin kanssa yhteistyökumppanuuksia on solmittu jo yli kymmenen vuotta. Päivin vastuulla on myös rahaliikenteeseen liittyvät asiat ja kassajärjestelmän raportit. Päivi tuntee KooKoon brodeerauslaitteet ja talon tavat kuin omat taskunsa.

KooKoo Default Henkilö-Kuva

Aaro Väkevä

myyntipäällikkö

040 136 7637
aaro.vakeva@kookoo.fi

RAVINTOLAPALVELUT


Erkki Syrjänen - Ravintolapäällikkö

Erkki Syrjänen

ravintolapäällikkö

0400 142 455
ravintola@kookoo.fi

Mies Orpe-klubin ja KooKoo-lounaan maittavien herkkujen takana. Vastaa Lumon Areenan keittiön toiminnasta pitkällä keittiöalan tuntemuksellaan. Aina valmis palvelemaan asiakkaita hyvällä maulla – ja joskus myös huonolla huumorilla. ​​​​​​​

KooKoo Default Henkilö-Kuva

Anri Pallaskallio

ravintolavastaava

KooKoon keittiön pitkäaikainen ravintolavastaava, jonka tiimi toimii yhdessä Erkin kanssa. Anri vastaa asiakaspalvelusta ja salin puolesta. ​​​​​​​