Mainoksesi KooKoon mediatauluihin?

Kouvolalaisilla urheilun kärkiseuroilla – KooKoolla, KPL:llä ja Kouvoilla on kaksi yhteistä led-mainostaulua, jotka sijaitsevat Kouvolan keskustassa aivan Sokos Hotel Vaakunan vieressä Sakaristontien päässä ja Lehtikaaren risteyksessä aivan Prisman läheisyydessä. Osta mainoksesi KooKoon mediatauluihin ja tue samalla kärkiurheiluseuroja!

Suurikokoiset yli 10 neliömetrin taulut tarjoavat loistavaa näkyvyyttä 18 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivää vuodessa! Yhteen mainostauluun mahtuu maksimissaan 10 mainostajaa ja jokainen mainos näkyy viisi sekuntia kerrallaan.

Mainoksia on helppo muokata, ajastaa ja vaihtaa myös mainosjakson sisällä. Reaaliaikaisuus mahdollistaa mediatilan käyttämisen taktisena markkinointikanavana.

Ota uusi lähtölaukaus markkinoinnillesi ja varaa paikkasi mediatauluista! Mainoksen ostajille toimitetaan erikseen ohjeet mainoksen tekoon sekä lisätietoja aineiston toimittamista varten. Tiesithän, että meiltä voit tilata myös mainoksen teon? Kysy myös mainoksen teosta lisää KooKoon myynniltä.

Hinta alkaen 300€ / viikko (+alv.)


Millainen on hyvä mainos?

Hyvä mainos kolahtaa ja saa asiakkaan ajatusnystyrät pyörimään!
Ota tästä vinkit hyvän mediataulumainoksen tekoon:

  1. Mainoksessa on selvä ja ytimekäs viesti
  2. Vähän tekstiä isolla ja paksulla fontilla
  3. Yksi selkeä kuva
  4. Ei liikkuvaa kuvaa (liikenneturvallisuus)
  5. Taustalla ja tekstillä riittävän suuri kontrasti
  6. Tumma tai vaalea pohja toimii aina