Mediakäytännöt 2023–2024

Median yhteyshenkilö, haastattelu- ja kuvauspyynnöt

Yhteydenoto, Yhteydenotot, haastattelu- ja kuvauspyynnöt suoraan KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Aholalle: nita.ahola@kookoo.fi tai 040 503 8387.

Akkreditoituminen otteluihin

Median akkreditoituminen ottelupäivänä klo 14.00 mennessä nita.ahola@kookoo.fi tai Liigan mediasivujen kautta www.liiga.fi/mediasivut.

Parkkipaikat

Medialle ei ole erikseen varattu parkkipaikkoja. Media voi pysäköitä Sumulaakson isoon parkkiin, johon käännytään Sumulaaksonkadulta. Myö otteluiden ulkopuolella hallilla tehtävien haastatteluiden ja kuvausten pysäköintipaikkana toimii Sumulaakson parkki.

Sisäänkäynti Lumon Areenalle

Median sisäänkäyntinä toimii VIP- ja noutolippuovi, eli A-alaovi. Otteluihin sisäänpääsy vain ennakkoon akkreditoituneille median edustajille ja sisäänpääsy tulee lunastaa VIP- ja noutolippuovelta, jossa on akkreditoituneista nimilista.

Kuvaajille varataan erikseen myös kuvaukseen oikeuttavat medialiivit. Medialiiviä tulee käyttää aina kuvaustyössä hallissa toimiessa! (Luethan alta kohdan kuvaaminen otteluissa) Liivi tulee palauttaa samaan paikkaan VIP- ja noutolippuovelle tapahtuman päättymisen jälkeen.

Huomioithan, että mikään media ym. kortti ei oikeuta suoraan sisäänpääsyyn, mikäli akkreditoitumista ei ole tehty. (Kts. akkreditoinnin ohjeet yllä)

Työskentely otteluissa

Medialle on varattu työskentelypaikkoja joko tilastointiparvelta (jonne käynti aitiokäytävän kautta). Myös selostamot löytyvät A-puolen yläparvella, jonne käynti A-aulan portailla tai hissillä 4. kerrokseen (myös näihin käynti aitiokäytävän kautta). Lisää lehdistöpaikkoja on B8-katsomossa rivillä 9, jääkoneluukun yläpuolella.

Järjestyksenvalvojat ja KooKoon edustajat avustavat tarvittaessa.

Kuvaaminen otteluissa

Ottelutapahtumassa kuvaaminen on sallittu vain ja ainoastaan medialiivi päällä. Medialiivin saa akkreditoitunut toimittaja saapumisen yhteydessä. Medialiivit tulee palauttaa ottelun päätyttyä takaisin samaan paikkaan VIP- ja noutolippuovelle. (Kts. akkreditoinnin ohjeet yllä)

Kuvaaminen on mahdollista vaihtoaitioiden välissä, mutta kuitenkin niin, että paikalla saa olla kerrallaan vain kolme kuvaajaa. Annathan siis tilaa eri erien aikana myös kuvaajakollegoillesi!

Medialle jaettava materiaali

Ottelun infopaketit jaetaan median edustajille sisäänkäynnin lunastuksen yhteydessä ennakkoon akkreditoituneille toimittajille VIP- ja noutolippuovella.

Internet ja varustelutaso

Kouvolan jäähallista löytyy KS_Tieto_visitor -langaton verkkoyhteys. Lisäksi yläparvella on käytössä KooKoon verkkoyhteys medialle KooKoo_Media, jonka salasana löytyy tilastointiparvelta. Pöytätasoja on parvella kahdeksan kappaletta, mutta osa niistä on käytössä ottelun tilastonpitäjille, joilla tulee olla ensisijainen pääsy paikoille.

Ottelun jälkeiset käytännöt

Ottelun jälkeiset haastattelupyynnöt suoraan KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Aholalle:
040 503 8387 tai juoksusuoralla ottelun jälkeen (kts. alla).

Pukukoppikäytävälle ja vaihtoaitioiden väliin on ehdottomasti pääsy kielletty muilla kuin valokuvaajilla (medialiivi päällä). Pelaajahaastattelut tehdään juoksusuoralla pukukoppien takana ottelun jälkeen, johon sisäänkäynti VIP- ja noutolippuoven ja A-aulan kautta, josta käännytään porttikongiin vasemmalle ja sieltä takasuoralle sisään. KooKoon edustaja ottaa haastattelupyynnöt vastaan juoksusuoralla ottelun jälkeen.

Videohaastattelut kuvataan aina Liigan virallisen haastatteluseinän edessä, joka löytyy Lumon Areenalta.

Ottelun jälkeiset haastattelut suoritetaan aina pääsääntöisesti Liigan lehdistötilaisuuden jälkeen.

Ottelupöytäkirja

Tulostettuja ottelupöytäkirjoja ei jaeta. Täydelliset pöytäkirjat reaaliaikaisesti osoitteesta www.liiga.fi.

Hallin sulkeutuminen

Arki-iltoina pari tuntia pelin päättymisen jälkeen, noin kello 23.00. Viikonloppuisin noin kello 22.00.

KooKoon logo & KooKoon graafinen ohjeisto

KooKoon virallisen logon ja graafisen ohjeiston voit ladata suoraan artikkelin alta. Logosta käytetään aina muotoa, jossa on valkoinen ympärys oranssimustan logon ympärillä. Kaikenlainen muu käyttö on kielletty, ellei erikseen toisin sovita. Logon käyttöön voi erikseen pyytää luvan KooKoon toimistolta.

Kotisivujen materiaali

Kaikki KooKoon kotisivuilla julkaistu tekstiaineisto on median vapaasti käytettävissä normaalien mediakäytäntöjen mukaan. Valokuvien ja laajemmasta aineiston käytöstä on sovittava tapauskohtaisesti.

Tekniset kysymykset Lumon Areenasta

Lisätietoja voi kysyä suoraan Lumon Areenan vahtimestareilta, puh. 020 615 8281.

Päivitetty 15.6.2023.


KooKoon logo ja graafinen ohjeisto

.svg
.png