Näkyvyyttä & kumppanuutta

KooKoo, Liiga ja Lumon Areena tarjoavat yhteistyökumppaneille lukemattomia mahdollisuuksia!

Tavoita sadattuhannet suomalaiset positiivisissa merkeissä TV:n välityksellä, Lumon Areenan sykkeessä tai sosiaalisen median kanavissa. Tarjoa asiakkaillesi tai henkilökunnallesi unohtumattomia elämyksiä Liiga-kiekon parissa tai järjestä vaikka ikimuistoinen työhyvinvointipäivä Lumon Areenalla!

#Yksijoukkue kiinnostaa ja liikuttaa: Lumon Areenalla vierailee vuosittain yli 100 000 katsojaa ja KooKoo on Kymenlaakson tunnetuimpia brändejä. Menestymällä autamme Kouvolan ja maakunnan mainetta ja kehittymistä. KooKoon yhteistyökumppanit tapaavat toisiaan kauden aikana useissa tilaisuuksissa, kuten kumppaniaamiaisilla ja vieraspelimatkoilla. Verkostoituminen onkin tunnettuuden kasvattamisen ja viihde-elämysten ohella tärkeä syy lähteä KooKoon matkaan.

Kahdeksan kautta jääkiekon Liigassa ovat kasvattaneet KooKoosta koko Kymenlaakson sanansaattajan ja lippulaivan. KooKoo tekee vuosittain yhteistyötä yhteensä yli 650 kansainvälisen, kansallisen, maakunnallisen ja alueellisen yrityksen kanssa.

Tervetuloa mukaan oranssimustalle matkalle!
#Yksijoukkue


Peliasumainokset

Mainosalusta, joka luistelee, laukoo, taklaa, ja tuulettaa! 

Mainoksesi voi olla pelipaidassa, housuissa, sukissa, hanskoissa, kypärässä tai luistimissa. Luistimet on yksittäisistä varusteista pelaajille kaikkein tärkein, sillä ilman niitä kaukaloon meneminen ei onnistu.

Peliasut näkyvät kaikkialla: Lumon Areenalla, vieraspaikkakunnilla, TV:ssä, lehdissä, uutissivustoilla, somessa, joukkueen muissa tapahtumissa ja edustustilaisuuksissa ja niin edelleen.

Haastattelupäähineet

Yrityksesi logolla varustetut pipot ja/tai lippikset joukkueen käyttöön.

Päähineet ovat käytössä esimerkiksi C Moren TV-lähetysten ja KooKoon omien kanavien haastatteluissa, joten myös päähineiden avulla yritys saa koko kauden ajan mittavaa näkyvyyttä.

Hienoja lippiksiä ja pipoja pelaajat käyttävät myös vapaa-ajallaan.

Valmentajat

Nappaa näkyvyys joukkueen valmentajien ja muiden taustaryhmäläisten kauluspaidoista.

Yrityksesi logo näkyy pelien aikana paitsi penkin takana, niin myös esimerkiksi lehdistötilaisuuksissa sekä C Moren että TV:n kuvissa. Näkyvyys on taattua mm. aikalisien ja valmentajahaastatteluiden aikana.

Valmentajat näkyvät usein myös valokuvissa sekä printti- että sähköisessä mediassa.

Huoltajat

Pelaajat ovat päätähtiä – mutta myös muut joukkueen jäsenet huomataan. Yhdistä itsesi tinkimättömiin työn sankareihin! Huoltajat tulevat hallille ensimmäisinä ja lähtevät sieltä viimeisinä.

Juomapullot

Huolehdi pelaajien ja valmentajien nesteytyksestä yrityksesi näköisillä juomapulloilla. Juomapullot ovat käytössä sekä harjoituksissa että otteluissa.

Pullot näkyvät joukkueen mukana kentällä ja somessa.

Kummipelaajat

Kummipelaaja on persoonallinen ja vaikuttava mainospaikka yrityksellesi. Kummiyritys näkyy ja kuuluu monipuolisesti pelaajan mukana läpi kauden ja eri kanavien. Valitsetko nuoren kyvyn vai kokeneen tähtipelaajan?

Kokoonpanokuvat

Kokoonpanokuvat ovat varma merkki pelipäivästä! Kuka pelaa, kuka ei? Kuvat ovat KooKoon somekanavien suosituinta sisältöä. Kokoonpanokuvat julkaistaan Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Tuloskuvat

Lopputulos kiinnostaa aina!
Olipa kyse voiton riemusta tai tappion tuskasta, tuloksia seurataan tarkasti. Tuloskuva on KooKoon sosiaalisen median alustojen seuratuin ja kommentoiduin tuote.

Maalikoosteet

KooKoon maalit kiinnostavat! Maalivideot ovat KooKoon somekanavien suosituinta sisältöä. Brändää maalikoosteet yrityksesi ilmeelle ja näy säännöllisesti sadoille tuhansille ihmisille. Videoiden yhteyteen voidaan lisätä myös yrityksenne lyhyt videomainos!

Avausmaaliveikkaus

Aktivoi KooKoon seuraajat yrityksesi brändin mukaan rakennetulla somekilpailulla. ”Kuka tekee KooKoon illan avausmaalin? Veikkaa alle!” Kilpailut ja veikkaukset ovat somen reagoiduinta sisältöä ja yrityksesi huomataan varmasti!

Huippuhetket

Näy KooKoon somekanavissa huippuhetkivideoiden yhteydessä. Huippuhetket ovat poikkeuksellisen hienoja yksilösuorituksia tai muita ikimuistoisia hetkiä. Videoita julkaistaan aina, kun jotain erikoista tapahtuu, vähintään 15 videota kauden aikana.

Ennakot & raportit

Otteluennakot ja -raportit ovat KooKoon verkkosivujen suosituinta sisältöä. Päävalmentajan ja pelaajien tuoreet kommentit takaavat mielenkiintoisen lukukokemuksen. Jutut otsikoidaan ja kuvitetaan kumppanin ilmeelle.

Pelaajaesittelyt

Pelaajat – ja yrityksesi – tutuksi KooKoonseuraajille. Pelaajaesittelyvideot nimensä mukaisesti esittelevät pelaajia nopeilla kysymyksillä. Videot voidaan myös kuvata teillä paikan päällä!

Parhaat paikat

Yrityksesi mukaan nimetyt  Lumon Areenan parhaat paikat. Parhaille paikoille arvotaan onnellinen voittaja jokaiseen KooKoon runkosarjan kotiotteluun. Lippujen nouto voidaan järjestää joko Lumon Areenalta tai vaikka yrityksenne toimipisteeltä.

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät saavat aina sosiaalisessa mediassa paljon huomiota. Onnittelupäivitykset rakennetaan kumppanin brändin mukaisesti. Päivityksiä tulee pelaajista ja valmentajista noin 25 kaudessa.

Kuukauden parhaat

Aktivoi KooKoon sosiaalisen median seuraajat äänestämään kuukauden hienointa maalia, torjuntaa tai vaikkapa taklausta! Sinun yrityksesi brändillä rakennettu koostevideo, joka saa ihmiset tykkäämään, kommentoimaan ja reagoimaan.

Viikkokatsaukset

Viikkokatsaus avaa aina uuden Liiga-viikon KooKoon somessa. Katsaus niputtaa yhteen KooKoon Liiga- ja U20-joukkueiden tuoreimmat kuulumiset. Katsaukset otsikoidaan ja kuvitetaan kumppanin ilmeellä – ja katsaukseen saa myös oman mainoksen!

Tilastokärjet

Kuukausittain julkaistavat tilastokärjet kertaavat somessa edellisen kuukauden tehokkaimmat KooKoo-pelaajat. Kuka oli kuukauden ahkerin taklaaja, kovin laukoja tai nopein luistelija? Päivitykset brändättynä yrityksesi ilmeelle!

Kuvakoosteet

Vanhan viisauden mukaisesti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvakoosteet välittävät otteluiden tunnelmat sosiaalisen median kautta. Kuvakoosteet julkaistaan KooKoon kotiotteluista Facebookissa ja Instagramissa sekä kotisivuilla.

Yhteistyövideot

Yhteistyövideossa yhdistyy kumppanin toimiala ja KooKoon pelaajat.  Videot käsikirjoitetaan aina tapauskohtaisesti, joten vain taivas on rajana. Videot voidaan julkaista myös KooKoon kanavissa.

KooKooTV

KooKoon oma videotuotanto on monipuolista ja aktiivista – ja yrityksesi voidaan yhdistää siihen! ”KooKooTV:n tarjoaa … yrityksesi! Videoihin tuodaan yrityksesi ilmettä myös esimerkiksi mikrofonissa, logolla yläkulmassa, nimiplansseissa ja alkuintrossa.

Jäämainos

Perinteinen jään alle asennettava suurikokoinen mainos. Jäämainokset näkyvät Liiga-katsojien lisäksi kaikille muillekin jäähallin käyttäjille heinäkuusta huhtikuuhun!Mainospaikkoja on useita erilaisia.

Laitamainos

Laitamainoksella ei voi epäonnistua! Laitamainospaikkoja on sekä TV-näkyvyydellä että ilman. Kummalla tavoitat teille tärkeän kohdeyleisön? Mainokset ovat paikallaan ympäri vuoden ja tavoittavat Liiga-katsojien lisäksi myös muut jäähallikäyttäjät!

Kattomainos

Kattomainoksella tavoitat erinomaisesti liveyleisön, mutta myös muut jäähallin käyttäjät aina elokuusta huhtikuuhun. Kaksipuoleinen mainos näkyy molempiin suuntiin. Kattomainokset näkyvät hyvin myös katsojien omissa somepäivityksissä.

Jäähy- tai vaihtoaitio

Suurikokoinen mainos KooKoon ja/tai vierasjoukkueen jäähyaition takaseinään tai vaihtoaition taakse. Lumon Areenan tunnepitoisin mainospaikka! Suurikokoinen mainospinta näkyy tehokkaasti Lumon Areenalla oleville katsojille ja myös TV-yleisöille.

Seinämainos

Seinämainos näkyy ja tavoittaa erinomaisesti Lumon Areenalle saapuvat katsojat. Toimii erityisesti paikallista näkyvyyttä tavoitteleville yrityksille. Mainokset ovat paikallaan ympäri vuoden ja tavoittavat Liiga-katsojien lisäksi myös muut jäähallikäyttäjät!

Pleksimainos

Kompakti mainospinta siellä missä tapahtuu. Mainos on kiinnitetty laidan päälle pleksinalareunaan. Pleksimainos tavoittaa kulmaväännöissä hyvin esimerkiksi TV-katsojat ja näkyy hyvin myös valokuvissa.

Mediakuutio

Mediakuutio on kotiotteluiden katsotuin elementti Lumon Areenalla. Mikä tilanne? Paljonko jäähyä jäljellä? Ja niin edelleen. Suuret mainospinnat kuution ylä- ja alapuolella näkyvät niin liveyleisölle, TV-katsojille kuin kaikille muillekin jäähallikäyttäjille ympäri vuoden. Mediakuutioon saa myös interaktiivista videosisältöä!

Zamboni, jäänajokone

Sinun yrityksesi komistamaan Lumon Areenan jääkonetta?Jääkone on liikkuva mainoselementti, joka saa jopa pelaajia enemmän jääaikaa. Edustusjoukkueen otteluiden lisäksi jääkone on käytössä myös muilla jäänkäyttäjillä!

LED-taulut

Videomainos kaukalon kiertäviin LED-tauluihin (180° / 360°). Mainos näkyy kerrallaan 10 sekuntia ja toistoja kertyy ottelutapahtumassa vähintään 80 kappaletta. Mainoksia voi olla useita erilaisia. Loistava näkyvyys sekä Lumon Areenalla että TV-kuvissa!

Kuukauden juniori

Nuorissa on tulevaisuus – tule mukaan palkitsemaan kuukauden junioria. Palkinto jaetaan aina kuun ensimmäisessä kotiottelussa, jossa yrityksesi näkyy ja kuuluu sekä paikan päällä että erillisissä somepäivityksissä.

Jäänpuhdistus

Ota jäänpuhdistustauot haltuun yrityksesi mukaan nimetyllä katkolla! Jäänpuhdistajat brändätään yrityksesi ilmeelle esimerkiksi huppareilla. Puhdistajien vaatteiden lisäksi yrityksesi näkyy mediakuutiolla ja kuuluu tietysti myös kuulutuksena.

Yli- ja alivoima

Ylivoiman tarjoaa… sinun yrityksesi!” Ole mukana ottelun avainhetkissä ja profiloidu ratkaisuntekijäksi. Yli- ja alivoimakumppani näkyy kaukaloa kiertävillä LED-tauluilla ja mediakuutiolla sekä kuuluu kuulutuksina ottelutapahtumassa.

Kiekot

”Uuden kiekon peliin tarjoaa … sinun yrityksesi!” Peli jatkuu vasta, kun yrityksesi mainos on nähty ja uusi kiekko toimitettu. Kiekkojen tarjoaja näkyy mediakuutiolla sekä kuuluu kuulutuksina ottelutapahtumassa.

Yleisö- ja erätaukokilpailut

Yleisökilpailu aktivoi liveyleisön ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen voittajalle! Erätaukokilpailulla pääset KooKoon kotiotteluiden keskipisteeseen. Luodaan yhdessä juuri sinun yrityksesi näköinen kilpailu, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Käsiohjelma

Käsiohjelma kertoo paikalla olevalle yleisölle ottelusta kaiken oleellisen kuten kokoonpanot  ja sarjatilanteen – ja yrityksesi viestin. Käsiohjelmia tehdään ottelusta riippuen 800-1400 kappaletta. Mainospaikkoja rajoitettu määrä!

Otteluisännyys

Isännyys on erinomainen tapa ottaa Lumon Areena ja suurin valokeila haltuun yhden tietyn ottelun ajaksi. Pakettiin kuuluu aitio ruokailuineen jopa 25 hengen seurueelle. Otteluisäntä näkyy ja kuuluu ottelun etukäteismainonnassa ja itse ottelutapahtumassa monin eri tavoin. 

Aitiot

Lumon Areenalla voit nauttia huippujääkiekosta aitiopaikalla. Aitiossa saatte nauttia omalla porukalla huippukiekosta huippuolosuhteissa ja maittavista ruoka- ja juomatarjoiluista. Tervetuloa viihtymään Liiga-kiekon parissa parhailta paikoilta!

Kausijulkaisu

Perinteinen KooKoon kausijulkaisu jaetaan joka syksy kaikkiin kouvolalaisiin kotitalouksiin. Lehteä luetaan läpi kiekkokauden niin kotona kuin kahvihuoneissa ja se jää moneen talouteen talteen keräilytuotteena. Mainoksia on useita eri kokoja!

Mustaoranssi-ottelu

Mustaoranssi-ilmaisottelu on KooKoon tapa tehdä vuosittain hyvää. Mustaoranssi-pelin yhteistyö-kumppanit mahdollistavat otteluun yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn! Tervetuloa mukaan mahdollistamaan hyvänmielen ilmaistapahtuma!

Mediataulut

Kouvolan kärkiseuroilla on kaksi yhteistä LED-taulua vilkkaasti liikennöidyn Kuusaantien varrella. Yli 10 neliömetrin taulut tarjoavat loistavaa näkyvyyttä 18 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivää vuodessa. Mainos näkyy viisi sekuntia kerrallaan ja näyttökertoja kertyy vähintään 1080 vuorokaudessa.

Kunto-ohjelma tai TRX-tunti

Tilaa KooKoolta neljän viikon mittainen ammattivalmentajien suunnittelema ja tarpeisiinne räätälöity matalan kynnyksen kunto-ohjelma tai tunteja TRX:n parissa KooKoon Liiga-joukkueen kuntosalilla. TRX sopii kaiken tasoisille treenaajille ja erityisesti paljon istumatyötä tekeville!