ENNAKKO: Perjantaina mennään kotikaukalossa – "Hyvä fiilis joukkueen tekemisestä"

16.08.2023

Uudistunut KooKoo-miehistö nähdään tositoimissa ensimmäistä kertaa Lumon Areenan jäällä nyt perjantaina 18. elokuuta, kun harjoituskauden kolmannessa ottelussa vastaan luistelee Mikkelin Jukurit. Ottelu alkaa klo 18.30. 

KooKoo aloitti harjoitusottelukauden viime viikolla Tshekissä, jossa vastaan asettuivat Tshekin pääsarjajoukkueet Motor České Budějovice ja HC Škoda Plzeň. Ensimmäisessa ottelussa haettiin vielä askelmerkkejä ja lopulta Budějovice kairasi ottelusta tyylipuhtaan 3–0 -voiton. Reissun toisessa ottelussa Plzeňiä vastaan kouvolalaismiehistö sai kuitenkin hanat aukeamaan ja ottelussa nähtiin useampi tyylikäs KooKoo-täysosuma. Ottelu päättyi lopulta KooKoon 1–5 -voittoon.

Hyökkääjä Ville Leskinen debytoi muiden uusien pelaajien ohella Tshekissä KooKoo-paidassa ja maaliahne hyökkääjä onnistuikin Plzeňiä vastaan avaamaan maalitilinsä iskemalla kaksi täysosumaa. Ensimmäinen osuma syntyi tyylikkään kuvion päätteeksi Ben Tardifin tarjoiltua Leskiselle erinomaisen tontin, josta tämä ei erehtynyt. Toisen maaleistaan hyökkääjä viimeisteli tyhjiin.

Oulusta Kouvolaan kotiutunut ”Lese” on päässyt hyvin sisään joukkueeseen ja ilmapiiri pukuhuoneessa on miehen mukaan kohdillaan.

– Meillä on ollut todella hyvää tekemistä treeneissä ja ylipäätään fiilis joukkueesta on kyllä hyvä, Leskinen kertoo.

Ensimmäisten kahden ottelun ja harjoitusten perusteella ei vielä suuria johtopäätöksiä tehdä, mutta Leskisen mukaan joukkueella on saumat pärjätä alkavalla kaudella hyvin.

– Pelillisistä asioista on tosiaan vaikea vielä sen kummemmin mitään sanoa, kun ollaan ehditty vasta kaksi ottelua pelaamaan. Mielestäni meillä on kuitenkin joukkueena hyvät mahdollisuudet pärjätä alkavalla kaudella hyvinkin.

Perjantaina Jukureita vastaan debyyttinsä kotiyleisön edessä tekevä Leskinen odottaa innolla ensimmäistä ottelua Lumon Areenalla, mutta kääntää kuitenkin valokeilan toiseen uuteen KooKoo-hyökkääjään.

– Arttu Ilomäen jalka on kulkenut sen verran hyvin, että sitä lähtisin tarkalla silmällä seuraamaan perjantaina, Leskinen virnistää.

Ilomäki, Leskinen sekä muut uudet ja vanhat KooKoo-pelaajat tekevät ensiesiintymisensä Lumon Areenalla nyt perjantaina, kun klo 18.30 alkavassa ottelussa Mikkelin Jukurit saapuu vierailulle Sumulaaksoon.

Muistathan, että Lumon Areenan rakennustöistä johtuen ottelutapahtumassa on palveluiden ja istumapaikkojen osalta muutamia poikkeusjärjestelyjä. Tarkemmat tiedot ja ohjeet järjestelyistä voit lukea tästä.

OSTA LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ!

Pe 18.8. klo 18.30 KooKoo–Jukurit, Lumon Areena, Kouvola OSTA LIPUT