Lumon Areenan rakennustyöt vaikuttavat alkukauden ottelutapahtumiin - lue tästä poikkeusjärjestelyistä

15.08.2023

Lumon Areenan rakennustyöt aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä harjoitusotteluissa ja runkosarjassa. Harjoituskauden kotiottelut lyödään käyntiin perjantaina 18. elokuuta klo 18.30 Jukureita vastaan. 

Lumon Areenan rakennustyöt D-päädyn neljännen kerroksen ravintolan osalta etenevät aikataulussa. Rakennustyöt aiheuttavat kuitenkin poikkeusjärjestelyjä ottelutapahtumissa ja etenkin harjoitusotteluissa. Harjoitusotteluiden osalta koko D-pääty on vielä pois käytöstä ja runkosarjan osalta D-päädyn katsomopaikkojen käyttö selviää rakennuspalaverissa ennen runkosarjan alkua. Mikäli sinulla on kausikortti D-päädystä, KooKoon toimisto ottaa sinuun yhteyttä alkaneen viikon aikana harjoitusotteluiden istumapaikkojen osalta. KooKoo tiedottaa myöhemmin lisää D-päädyn poikkeuskäytänteistä runkosarjassa.

Rakennustöistä johtuen myös Parviravintolan sisäänkäynti tapahtuu harjoitusotteluissa ja runkosarjan aikana Lumon Areenan ulkopuolelta. Parviravintolan väliaikainen sisään käynti tapahtuu Lumon Areenan pääovien oikealta puolelta hätäpoistumistieportaita pitkin. Parvelta kulkeminen Lumon Areenan muihin katsomo-osiin tapahtuu niin ikään ulkokautta, Lumon Areenan pääovista. Tarkemman kuvauksen väliaikaisesta Parviravintolan sisäänkäynnistä löydät artikkelin kuvasta.

Harjoitusotteluiden osalta myös Lumon Areenan palveluissa on poikkeuksia. Harjoitusotteluissa kiinni ovat Sporttivartti, Grilli-Ravintola Alakulma, takasuoran Hodarivaunu ja Herkkupiste. Myös lasten leikkipaikka Tiikerinluola on harjoitusotteluissa suljettu.

Mikäli sinulla on kysyttävää poikkeusjärjestelyistä, ota yhteyttä KooKoon toimistoon office@kookoo.fi.

Harjoituskauden kotiottelut:

Pe 18.8. klo 18.30 KooKoo–Jukurit, Lumon Areena, Kouvola OSTA LIPUT
Ke 23.8. klo 18.30 KooKoo–HPK, Lumon Areena, Kouvola OSTA LIPUT