kookoo

Harjoitusotteluiden poikkeusjärjestelyt – Tämä kaikki sinun tulee tietää!

23.08.2023

KooKoon harjoitusotteluissa on poikkeusjärjestelyitä – löydät kaiken infon tästä!

Harjoitusottelu KooKoo–HPK Ke 23.8.2023 klo 18.30:

Saapuminen & sisäänkäynti

Lumon Areenan pysäköintipaikat palvelevat normaalisti. Harjoitusotteluissa sisäänkäynti tapahtuu vain Lumon Areenan pääovien kautta. Uusien kausikorttilaisten sisäänkäynti A-alaoven kautta (lue lisää kausikortit -kohdasta).

Lipunmyynti

Lipunmyynti tapahtuu harjoitustteluissa vain Lumon Areenan pääovilla ja liput myy Ticketmaster.fi/kookoo. Liput kannattaa aina hankkia ennakkoon ruuhkien välttämiseksi!

Kausikortit

Kaikki kausikortit on laskutettu kaudelle 2023-2024. Mikäli et ole saanut kausikorttilaskua, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon.

Viime kauden kausikorttilaiset:
Vanha kausikorttisi aktivoidaan, kun kausikortin lasku on maksettu (tai osittain maksettu). Mikäli kausikorttiasi ei ole aktivoitu, sinulla ei ole sisäänpääsyoikeutta otteluun.

Uudet kausikortit:
Uudet kausikortit on tehty ja ne on noudettavissa otteluun saapuessa Lumon Areenan A-alaovelta (VIP- ja noutolippuovi), mikäli kausikortti on maksettu (tai osittain maksettu).

Mobiilikausikortit:
Uudet mobiilikausikortit toimitetaan vasta syyskuun alussa uuden KooKoo Appin julkaisun yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole tallessa vanhaa muovista kausikorttia, saat harjoitusotteluihin sisäänpääsyyn oikeuttavan lipun A-alaovelta otteluun saapuessasi.

Orpe-klubi -kausikortit:
Kaikki Orpe-klubikausikortit on noudettavissa A-alaovelta (VIP- ja noutolippuovi). Myös Orpe-klubi palvelee normaaliin tapaan ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella. A-alaovi avautuu jo klo 17.00.

Aiemmin tällä viikolla toimitetut Magma-lompakon kausikorttilinkit eivät ole voimassa, eikä Magma-lompakon kautta kausikortit toimi, vaan mobiilikortit tulee suoraan vasta syyskuussa julkaistavaan KooKoon omaan mobiiliappiin. Pahoittelemme sekaannusta!

Palvelut

Keskiviikon HPK-pelissä suljettuina ovat Grilli-Ravintola Alakulma, SporttiVartti, Tiikerinluola ja Herkkupiste. Fanishop palvelee pääaulan yläpuolella 3. kerroksen juoksuradalla.

D-päädyn remontti & Parviravintola

D-päädyn katsomot ovat kokonaan pois käytöstä harjoitusotteluiden aikana. Mikäli sinulla on kausikortti D-päätyyn, KooKoon toimisto on sinuun yhteydessä ja saat A-alaovelta otteluun saapuessasi uuden katsomopaikan harjoitusotteluihin.

D-päädyn remontti vaikuttaa myös Parviravintolan sisäänkäyntiin, sillä Parviravintolaan kulku tapahtuu Lumon Areenan pääovien oikealta puolelta hätäpoistumistien portaita pitkin. Hallin palveluihin tarvitsee niin ikään kulkea ulkokautta pääoville.

Lue lisää D-päädyn remontista tästä!