#Yksiburgeri 2.0 nyt myynnissä Kouvolan Amarillossa!

9.1.2021

09.01.2021 18:51

#Yksiburgeri 2.0 nyt myynnissä Kouvolan Amarillossa!

KooKoo ja Kouvolan Amarillo yhdistivät jälleen voimansa viimevuotiseen tapaan.

KooKoo ja Kouvolan Amarillo tekivät joulukuussa 2019 yhdessä suussa sulavan burgerin, jota myytiin huima määrä joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020. Ensimmäinen yhteisburgeri kantoi nimerä #Yksiburgeri ja sen pääsivät tuolloin suunnittelemaan Alexander Bonsaksen ja Henrik Haukeland.

Mitä saadaan, kun kaksi jääkiekkoilijaa laitettiin jälleen suunnittelemaan burgeri?
#Yksiburgeri 2.0!

Tällä kertaa yhteistyöburgerin suunnitteluvastuun saivat puolustaja Joni Tuulola (#63) ja hyökkääjä Kasper Björkqvist (#20).

– Yhteistyö oli äärimmäisen onnistunut ensimmäisellä kerralla, joten oli molemminpuolinen intressi lähteä projektiin mukaan uudelleen, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kertoo.

Björkqvistille ja Tuulolalle annettiin täysin vapaat kädet burgerin suunnitteluun. Amarillon Keittiömestari Niko Haikarainen antoi pelaajille vain listan raaka-aineista, jotka pelaajilla oli käytössä burgerin valmistuksessa. Suunnitteluprosessin jälkeen pelaajat laittoivat kokin vaatteet niskaan ja pääsivät keittiön puolelle valmistamaan suunnittelemansa burgerin.

Katso video yläpuolelta burgerin suunnittelu- ja valmistusprosessista!

Makuelämys on taattu, sillä #Yksiburgeri 2.0 sisältää:
Durum-hampurilaissämpylän välissä guacamolea, tomaattia, jauhelihapihvin, cheddarjuustoa, pekonia, chorizomakkaraa, marinoitua punasipulia, jääsalaattia, jalapeño-valkosipulimajoneesia, ranskalaiset ja waldorfinsalaattia. Hinta 21€.

Myynnissä vain tammikuun ajan Kouvolan Amarillossa – käy maistamassa suussasulavaa burgeria!

Ps. Nappaa kuva burgerista, jaa se somessa hashtagillä #Yksiburgeri20!