#Yksiburgeri 2.0 myyntiaikaa pidennetty helmikuun loppuun

10.2.2021

10.02.2021 11:27

#Yksiburgeri 2.0 myyntiaikaa pidennetty helmikuun loppuun

KooKoon ja Kouvolan Amarillon yhteistyöburgeri #Yksijoukkue 2.0 myyntiaikaa on pidennetty helmikuun lopppuun suuren suosion vuoksi.

MITÄ SAADAAN, KUN KAKSI JÄÄKIEKKOILIJAA LAITETTIIN JÄLLEEN SUUNNITTELEMAAN BURGERI?
#YKSIBURGERI 2.0!

Tällä kertaa yhteistyöburgerin suunnitteluvastuun saivat puolustaja Joni Tuulola (#63) ja hyökkääjä Kasper Björkqvist (#20).

– Yhteistyö oli äärimmäisen onnistunut ensimmäisellä kerralla, joten oli molemminpuolinen intressi lähteä projektiin mukaan uudelleen, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kertoo.

Björkqvistille ja Tuulolalle annettiin täysin vapaat kädet burgerin suunnitteluun. Amarillon Keittiömestari Niko Haikarainen antoi pelaajille vain listan raaka-aineista, jotka pelaajilla oli käytössä burgerin valmistuksessa. Suunnitteluprosessin jälkeen pelaajat laittoivat kokin vaatteet niskaan ja pääsivät keittiön puolelle valmistamaan suunnittelemansa burgerin.

Katso video yläpuolelta burgerin suunnittelu- ja valmistusprosessista!

Makuelämys on taattu, sillä #Yksiburgeri 2.0 sisältää:
Durum-hampurilaissämpylän välissä guacamolea, tomaattia, jauhelihapihvin, cheddarjuustoa, pekonia, chorizomakkaraa, marinoitua punasipulia, jääsalaattia, jalapeño-valkosipulimajoneesia, ranskalaiset ja waldorfinsalaattia. Hinta 21€.

suuren suosion vuoksi burgerin myyntiaikaa on pidennetty helmikuun loppuun asti! MYYNNISSÄ vain KOUVOLAN AMARILLOSSA – KÄY MAISTAMASSA SUUSSASULAVAA BURGERIA!

Ps. Nappaa kuva burgerista, jaa se somessa hashtagillä #Yksiburgeri20!