Vuoden viimeistä viedään – Kohteena Mikkeli

29.12.2019

29.12.2019 20:07

Vuoden viimeistä viedään – Kohteena Mikkeli

Vuoden viimeinen ottelu pelataan maanantaina uuden vuoden korvilla Etelä-Savossa, kun KooKoo ja Jukurit iskevät yhteen.

Vuosi vaihtuu seuraavalle vuosikymmenelle tiistaina, mutta sitä ennen liigapisteistä kilpaillaan historian saatossa tutuksi tulleessa Mikkelissä. Jukurit isännöi joukkueiden vuoden viimeistä kohtaamista, joka on samalla joukkueiden kauden kolmas.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Mikkelissä syyskuussa isäntien voittoon lukemin 3–2, mutta sinikeltaiset jäivät kouvolalaisryhmän jalkoihin 4–1 puolestaan Lumon Areenalla lokakuussa.

KooKoo on viiden ottelun pisteputkessa, vaikka lauantaina Lumon Areenalla Ilves haki kaksi pistettä jatkoaikavoitolla. Jukurit-ottelu päättää samalla myös KooKoon joulukuun: yhdeksästä ottelusta kuusi voittoa ja kolme tappiota, joskin seitsemän ottelua, josta pistetili karttui.

KooKoo on viime peleissä luonut hyvin maalipaikkoja, mutta etenkin edellisessä Ilves-ottelussa voitto olisi pitänyt saalistaa jo toisessa erässä päävalmentaja Jussi Ahokkaan mukaan.

– Toisessa erä oli maalipaikkojen ja muiden puolesta meidän, pystyttiin pelaamaan hyvä erä. Siinä olisi pitänyt niistä saaduista maalipaikoista hyödyntää useampi.

Jukurien joulukuu on ollut synkkä: Yhdeksästä ottelusta vain yksi voitto ja kahdeksan tappiota. Vain kolme pistettä, jotka viikinkiryhmä niisti joulukuun puolivälissä Mikkelissä SaiPalta.

Ja sarjataulukkoon kun katsotaan, niin KooKoo pitää sijaa kuusi 57 pisteellään. Jukurit on puolestaan sijalla 12., pääosin heidän vaikean alkutalven vuoksi. Mikkeliläisryhmällä on kasassa 34 pistettä ja joukkue on pelannut tahdilla 1 piste per ottelu.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisista ei ole jännitystä tai tunnetta puuttunut ja KooKoon viimeaikoijen raikkaat otteet saivat kannattajatkin vauhtiin, sillä KooKoon virallinen kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja järjestää vain päivän varoitusajalla villikortti-kannattajamatkan Mikkeliin. Lisätietoja matkasta löydät TÄSTÄ. Yksi joukkue, monta tarinaa. Kirjoitetaan se seuraava maanantaina yhdessä Mikkelissä!

Knoppitieto:

KooKoo on Liiga-joukkueista laukonut eniten kiekkoja 5 vs 5 -pelissä, mutta myös vastaanottanut kaikista vähiten laukauksia 5 vs 5 -pelissä.

Jukurit on päästänyt kaikista eniten laukauksia kaikista Liiga-joukkueista.


Seurava kotiottelu: