Vuoden viimeinen keskiviikkona Porissa

29.12.2020

29.12.2020 19:46

Vuoden viimeinen keskiviikkona Porissa

KooKoo matkaa vuoden viimeisessä ottelussan Poriin Ässien vieraaksi.

KooKoon bussin nokka kääntyi kohti länsirannikkoa tiistaina, sillä vuoden 2020 viimeinen ottelu pelataan Porissa keskiviikkona Ässiä vastaan.

KooKoolla on hyvät muistot edellisestä Ässät-kohtaamisesta, sillä juuri ennen ennenaikaista joulutaukoa KooKoo voitti Isomäki Areenalla maalein 1–6. Tuon ottelun avausosuman iski ylivoimalla Ahti Oksanen, joka tällä kertaa ennakoi keskiviikon kohtaamista.

– Todella hyvä ottelu meiltä se ja Ässiltä taas heikkoa, joten he tulevat varmasti kovaa vastaan keskiviikkona.

KooKoon edellinen ottelu pelattiin joulutauon jälkeen sunnuntaina Lumon Areenalla. Ilves-kamppailu venyi aina jatkoajalle asti ja Ilves nappasi jatkojen jälkeen voiton maalein 3–4.

– Kyllä me nähtiin Ilvestä vastaan se, että ensimmäisessä erässä pystyttiin olemaan paljon parempia kuin Ilves. Toisessa erässä otettiin tyhmiä ja helppoja jäähyjä ja kolmannessa erässä menetettiin johtoasema. Se ei ollut Ilveksen hyvyyttä, vaan omaa huonoutta ja siitä pitää ottaa opiksi.

Miten sitten Ässät kaadetaan vuoden viimeisessä matsissa?

– Aletaan oppimaan ja edellisiä pelejä on hävitty pelkästään omien virheiden vuoksi. Niistä kun otetaan opiksi ja pelataan sitä peliä, mitä me osataan, niin pitäisi voitto tulla, Oksanen virnuilee.

KooKoon ja Ässien välinen ottelu alkaa Isomäki Areenalla keskiviikkona klo 18.30 ja ottelu on seurattavissa C Morelta.

KooKoon seuraava kotiottelu pelataan 8. tammikuuta Lumon Areenalla Tapparaa vastaan ilman yleisöä.