Vuoden ensimmäinen Lumon Areenalla perjantaina

Vuoden ensimmäinen Lumon Areenalla perjantaina

7.1.2021

07.01.2021 19:58

Vuoden ensimmäinen Lumon Areenalla perjantaina

KooKoon vuoden ensimmäinen pelataan perjantaina Lumon Areenalla tyhjille katsomoille Tapparaa vastaan.

Vuoden ensimmäinen edessä! KooKoo kohtaa perjantaina 8. tammikuuta Tampereen Tapparan Lumon Areenalla. Kymenlaakson koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta KooKoon kausikorttilaisille toimitetaan perjantaina aamulla katselukoodit C Moren suoratoistopalveluun ottelun seuraamiseksi.

KooKoo on kohdannut Tapparan tällä kaudella kerran. Lokakuun viimeisenä päivänä Tampereella pelattu ottelu ratkesi vasta jatkoajalla, kun KooKoon huolimattomuusvirheestä isännät pääsivät rankaisemaan ja Tappara voitti ottelun 3–2. KooKoon onnistujina tuossa ottelussa oli Trevor Mingoia ja Alexander Bonsaksen, joka onnistui pitkästä aikaa maalinteossa – ja vielä entistä seuraansa vastaan.

KooKoo ja Tappara on sarjassa samoissa pisteissä, KooKoo yhden ottelun enemmän pelanneena. Perjantaina tullaan siis kamppailemaan pisteistä lujaa molemmissa päissä kaukaloa – pisteet eivät tule jäämään sarjan kahdeksannelle tai yhdeksännelle helposti.

– Olemme pelaanneet mielestäni hyviä pätkiä ja sitten on ollut pelejä, joista olemme antaneet turhaan pisteitä vastustajille. Nyt yritämme tiivistää pakkaa ja meillä on tällä hetkellä hyvä suunnitelma, jolla saadaan voittoja. Meillä on paljon hyviä pelaajia ja hyvä joukkue, joten mennään eteenpäin, KooKoo-hyökkääjä Kyle Platzer kertoo.

– Uskon, että tulee tiukka matsi. Meidän pitää keskittyä tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja pysyä pois jäähyboksista. Se on ollut suurin ongelma edellisissä otteluissa. Kunhan pysymme pois jäähyltä, olemme tehokas joukkue 5vs5 -pelaamisessa, ”Platz” vinkkaa.

Kuuntele Platzerin haastattelu kokonaisuudessaan KooKooTV:stä yläpuolelta!

KooKoo–Tappara -ottelu alkaa perjantaina 8. tammikuuta Lumon Areenalla jo klo 18.00. Illalliskortit otteluun ovat myynnissä vielä torstai-illan ajan KooKoon verkkokaupassa. Osta illalliskorttisi TÄSTÄ!

Ottelu on seurattavissa C Moren suoratoistopalvelusta klo 18.00 alkaen.Myös Kuudes Kenttäpelaajan paikka päätykatsomossa on tyhjänä perjantaina. Kuva: Ella Taponen