Viimeistä viedään – Kausi huipentuu sunnuntaina pronssiotteluun

23.4.2022

Viimeistä viedään – Kausi huipentuu sunnuntaina pronssiotteluun

KooKoo kirjoittaa historiaa, kun se tavoittelee sunnuntaina Liiga-historiansa ensimmäistä mitalia pronssiottelussa Ilvestä vastaan.

KooKoo selvitti tiensä upeasti Liigan pronssiotteluun, joka pelataan sunnuntaina 24.4. Nokia Arenalla. KooKoo on samalla tehnyt historiaa selvittäessään tiensä Liigan neljän parhaan joukkoon ja joukkue taisteleekin ensimmäistä kertaa historiassaan Liiga-mitalista.

KooKoo hävisi finaalipaikan Tapparalle ja kohtaa pronssiottelussa toisen tamperelaisjoukkueen, Ilveksen. Ilveksen matka finaaleihin katkesi puolestaan TPS:aa vastaan.

Pronssimitalien saaja ratkaistaan vain yhdellä ottelulla, joten sunnuntain ottelun voittajalle ripustetaan pronssiset mitalit kaulaan.

Sunnuntain kamppailu on molemmille joukkueille merkityksellinen, sillä KooKoo pelaa historiansa ensimmäistä kertaa mitalista ja Ilves tavoittelee mitalia peräti 21 vuoden tauon jälkeen.

Sunnuntain pronssiottelusta on tulossa huima, sillä KooKoo-kannattajia Kuudes Kenttäpelaajan johdolla on lähdössä Tampereelle peräti 10 bussia! Myös KooKoon organisaatio tuo henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita kolmen bussin voimin Nokia Areenalle. Tähän päälle kun lasketaan joukkueen bussi, on Nokia Areenalla 14 bussillista oranssimustien kannattajia.

Kauden viimeisessä ennakossa ja playoffs-ennakossa KooKooTV:ssä päävalmentaja Olli Salo!

PLAYOFFSIEN pronssiottelu:

Su 24.4. klo 17.00 Ilves–KooKoo, Nokia Arena, Tampere OSTA LIPUT: lippu.fi/ilves