Viikonloppuna vastassa Satakunnan ylpeydet

29.9.2022

Viikonloppuna vastassa Satakunnan ylpeydet

KooKoo jatkaa Liiga-viikkoaan perjantaina, kun Rauman Lukko saapuu vierailulle Lumon Areenalle. Lauantaina kohdataan toinen Satakunnan ylpeys, kun oranssimustat matkaavat Poriin.

KooKoon kolmen ottelun viikko starttasi keskiviikkona Tampereella, jossa hallitseva mestari Tappara oli huikean lopun jälkeen niukasti parempi jatkoajalla lukemin 5–4. Tappiosta huolimatta oranssimustat säilyttivät paikkansa sarjataulukon kolmantena 12 pisteellään.

Perjantaina pelit jatkuvat kotiluolassa, kun kauden 2020–2021 mestari Rauman Lukko saapuu Kouvolaan. Raumalaisten kausi on startannut vaihtelevasti, kun kuudesta ottelusta saldona on kolme voittoa ja kolme tappiota.

Tiistaina raumalaiset antoivat kuitenkin tulosvaroituksen, kun JYP jäi Lukon jalkoihin 5–1-lukemin. Ottelun suurimpana onnistujana oli KooKoota viiden kauden ajan edustanut Anrei Hakulinen, joka merkkautti ottelussa neljä tehopistettä. Hakulinen johtaa raumalaisten sisäistä pistepörssiä tehoin 4+5=9.

Viime kaudella KooKoo ja Lukko kohtasivat runkosarjassa neljästi. KooKoo voitti peleistä kaksi, joista toisen voittomaalikilpailun jälkeen.

Heti Lukko-ottelun jälkeen KooKoon Liiga-junan suuntana on Pori, jossa oranssimustia isännöi lauantaina Ässät. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 18.30.

Patapaitojen viime kausi oli vaikea ja joukkue sijoittuikin runkosarjassa viimeiseksi. Vaikea oli myös tämän kauden alku, kun kahden ensimmäisen ottelun jälkeen omissa oli kolissut peräti kymmenesti ja vastaavasti tehtyjä maaleja oli ainoastaan kaksi.

Karri Kiven luotsaama porilaislauma on kuitenkin näyttänyt piristymisen merkkejä ja viimeisestä neljästä ottelusta saldona on kaksi voittoa, yksi voittomaalitappio sekä suora tappio. Porilaiset saivat tälle kaudelle myös mieluisan paluumuuttajan, kun Ässien oma kasvatti Jesse Joensuu palasi takaisin Poriin. Joensuu on pelaamissaan otteluissa merkkauttanut kolme (2+1) tehopistettä. KooKoo ja Ässät kohtasivat viime kaudella niin ikään neljästi, joista KooKoo voitti kolme.

Viikonlopun otteluita ennakoimassa puolustaja Ari Gröndahl.

Viikonlopun ottelut:

pe 30.9. klo 18.30 KooKoo–Lukko, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
la 1.10. klo 18.30 Ässät–KooKoo, West Areena, Pori, OSTA LIPUT TÄSTÄ!