Viikonloppuna Jukureiden kimppuun

Viikonloppuna Jukureiden kimppuun

22.10.2020

22.10.2020 22:36

Viikonloppuna Jukureiden kimppuun

Runkosarja jatkuu KooKoon osalta viikonloppuna Jukureita vastaan back-to-back-otteluilla.

KooKoolle jo seuran historiasta tuttu – ja joillekin rakas – naapurikaupungin kilpakumppani Jukurit saapuu vieraaksi Lumon Areenalle perjantaina. Back-to-back-viikonloppu jatkuu lauantaina Mikkelissä Jukurien isännöimässä ottelussa. Huomioithan, että sekä perjantain ottelu Kouvolassa että lauantain ottelu Mikkelissä alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30.

KooKoo lähtee hakemaan voittoa kahden edellisen tappio-ottelun jälkeen. KooKoo voitti kotiavausviikonlopussa JYPin ja Ilveksen, mutta hävisi kolmannessa kotiottelussa Pelicansille kotona ja viime viikonloppuna Raumalla hirmu vireessä olevalle Lukolle.

Jukurit on puolestaan löytänyt alkukauden tahmeuden jälkeen vireen, sillä joukkue hakee perjantaina KooKoosta voittoputkelleen jatkoa. Mikkeliläisryhmä on voittanut edellisissä otteluissaan kotihallissaan Ässät ja HIFKin.

Otteluennakossa KooKoon 21-vuotias hyökkääjälupaus Teemu Engberg. Loviisalaislähtöinen pelaaja pelaa uransa ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella on viihtynyt Kouvolassa hyvin – ja myös KooKoossa.

Hyökkääjällä on vielä toistaiseksi maalitili KooKoossa avaamatta, mutta herra ei ota tästä paineita.

– Toivotaan, että avausmaali tulee pian. Nyt on viikonloppuna taas uusi mahdollisuus. Jos ei mene vielä silloin, niin ehkä myöhemmin. Koitetaan tehdä hommia sen eteen – eikä kultakypäräjuna ole mikään ykkösprioriteetti, Engberg kommentoi pilke silmäkulmassa.

Kuuntele Teemun haastattelu kokonaisuudessaan KooKoo-TV:stä yläpuolelta!

KooKoo–Jukurit perjantaina 23.10.2020 klo 18.30 Lumon Areenalla. Liput saat edullisimmin ja helpoiten hankittua osoitteesta Ticketmaster.fi/KooKoo. Tervetuloa!


TURVALLISESTI LUMON AREENALLA

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

– Toivomme, että katsojat eivät saavu otteluihimme kipeänä tai edes oireellisina otteluihin. Näin voimme edesauttaa turvallisen ja vastuullisen tapahtumanjärjestämisen sekä onnistuneen tapahtuman läpiviennin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

 • Saavu otteluun VAIN TERVEENÄ
 • Käytä KASVOMASKIA (Katsojille jaetaan kertakäyttömaski Liiga-otteluihin saapuessa)
 • Pidä TURVAVÄLI muihin ihmisiin (jonottaessa, katsomossa – JOKA PAIKASSA!)
 • Pese kädet ja käytä käsidesiä (desejä löytyy Lumon Areenalta)
 • Saavu paikalle ajoissa
 • Noudata rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälein
 • Lataa puhelimesi Koronavilkku-sovellus ja käytä sitä

Muut yleisön turvalliseen vaikuttavat asiat:

 • Suosittelemme käyttämään maksutapana korttimaksua ja erityisesti lähimaksua
 • Isot liput ja heilutettavat banderollit on toistaiseksi kielletty
 • Fanitapaamisia ja aitiovierailuja tai vastaavia ylimääräisiä kontakteja aiheuttavia tilaisuuksia ei voida toistaiseksi järjestää
 • Median liikkumista jäähalleilla rajoitetaan – Medialle on toimitettu erikseen omat ohjeet

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille. Tervetuloa seuraamaan Liiga-kiekkoa!