Vierasvoitto odotuttaa itseään

20.9.2019

20.09.2019 21:30

Vierasvoitto odotuttaa itseään

KooKoon peli nosti tasoaan perjantaina, muttei vielä riittävästi voittoon asti.

KooKoo aloitti viikonloppunsa Mikkelistä, joka on osoittautunut Liiga-taipaleella oranssimustille hankalaksi vieraspaikaksi. Oranssipaitainen joukkue paransi suoritustasoaan selvästi keskiviikon kotipelistä, mutta Jukurit voitti silti ottelun lukemin 3–2 (1–0, 1–2, 1–0).

– Emme ehkä ansainneet tänään tämän enempää, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas arvioi.

– Jukurit teki kaksi maalia siniviivavedoilla, joissa olisimme voineet olla linjoilla edessä. Maalipaikat ja torjunnat kertovat, että hallitsimme tietyllä tapaa, mutta turha selittää. Emme ansainneet enempää.

KooKoon Vilmos Galló otti Liiga-kauden nopeimman rangaistuksen vain kolmen sekunnin pelin jälkeen. Sen joukkue kuitenkin kesti ja sai pari hyökkäystäkin aikaiseksi, kunnes oman pään huolimaton syöttö kostautui Jukurien 1–0-osumana.

Heti avausmaalin jälkeisessä vaihdossa Martin Berger taklasi itsensä suihkuun ja vierasjoukkuetta koeteltiin taas. Myös viisiminuuttisen alivoiman KooKoo selvitti mallikkaasti.

– Alivoimapelaamisemme oli tänään hyvää, kommentoi myös pääluotsi Ahokas.

Toisessa erässä KooKoo tuli ensin tasoihin, kun Toni Suuronen viimeisteli nopeasti hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen. Syöttöpisteet kirjattiin ketjukavereille Jere Fribergille ja Markus Jokiselle.

KooKoo siirtyi johtoon Arttu Pellin pommitettua siniviivalta oranssipaidoille illan toisen. Kyle Platzer ja ensimmäisen Liiga-ottelunsa pelannut Samuel Bucek alustivat osuman.

Jukurit tuli vielä toisessa erässä tasoihin ja voittomaaliksi jäänyt 3–2-osuma syntyi päätöserän puolivälissä.

– Varsinkin toinen erä oli meiltä mallikasta peliä. Jukurit oli kuitenkin tehokas ja teki omista paikoistaan maalit, oli sitkeä ja puolusti hyvin.

– Tarvitsemme pelaamiseen vielä suoraviivaisuutta ja ahneutta, jotta pystymme olemaan 1–2-alueen maalipaikoissa röyhkeämpiä ja ratkaisemaan pelejä niistä.

KooKoon kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla KalPaa vastaan. Ottelu alkaa Lumon Areenalla kello 17. Liput aikuisille alkaen 10 euroa. Tervetuloa!