Verneri Ahonen valittiin U20 SM-sarjan helmikuun parhaaksi pelaajaksi

28.02.2024

Parhaan pelaajan palkinto rantautui toista kuukautta putkeen KooKoo U20-joukkueen pelaajalle. Tammikuun parhaaksi pelaajaksi valittiin Simo Heinonen ja nyt helmikuun parhaaksi pelaajaksi valittiin Verneri Ahonen. 

Verneri Ahonen on valittu ansaitusti U20 SM-sarjan helmikuun parhaaksi pelaajaksi. Hyökkääjä on taiteillut tällä kaudella huimat tehot, 13+50=63. Helmikuussa Ahonen pelasi viisi ottelua ja teki näissä tehot 1+8=9. Peräti 50 syöttöä tarjoillut Ahonen rikkoi myös KooKoo U20-joukkueen sisäisen syöttöennätyksen, joka oli kaudelta 2013–2014 Mikko Siermanin nimellä. Vanhan ennätyksen syöttömäärä oli 42.  

Tällä hetkellä 63 tehopistettä taiteillut sentteri on tällä hetkellä pistepörssin toisella sijalla. Ykkössijaa pitää JYPin Santeri Huovila yhteensä 68 tehopisteellä. 

Verneri Ahosen parhaaksi helmikuun pelaajaksi valitsi U18-maajoukkueen valmennusjohto. Valintaa perusteltiin mm. suurena palasena KooKoo U20-joukkuetta, suurilla peliminuuteilla ja erikoistilanteiden vastuunkantajana. KooKoo U20-joukkueen laadukas arki on myös kehittänyt Ahosta pelaajana, jonka myötä hän on kasvanut urheilijana myös henkisellä puolella. Verneri on lunastanut paikan U20-joukkueen ykkössentterinä. 

Ahosen pelaajakorttiin pääset tutustumaan tästä! 

KooKoo ja KooKoo U20-joukkueet onnittelee Verneriä valinnasta. 

KooKoo palkitsee Vernerin illan Liiga-ottelussa, kun KooKoo saa vastaansa Tapparan. Ottelu alkaa klo 18.30.