Välimaa: ”Taistelemme loppuun asti”

Välimaa: ”Taistelemme loppuun asti”

15.2.2019

16.02.2019 00:01

Välimaa: ”Taistelemme loppuun asti”

Liigan siirtoraja umpeutui perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Liigaseurat lukitsivat perjantain ja lauantain välisenä yönä loppukauden kokoonpanonsa, kun Liigan siirtoraja umpeutui. KooKoon ainoa peliliike oli puolustaja Miro Keskitalon sopimuksen purkaminen yhteisymmärryksessä.

– Kahtena edelliskautena olemme joutuneet myymään joitain pelaajia talouden tasapainottamiseksi. Nyt päätimme, että kokeilemme toisenlaista ratkaisua, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Olemme saaneet hyvää dataa siitä, miten myynnit ovat vaikuttaneet esimerkiksi yleisömääriin ja muihin ottelutuottoihin. Nyt punnitsemme tilanteen toiseen suuntaan.

KooKoon kuluvan kauden yleisökeskiarvo on 3315 katsojaa ottelua kohden.

– Heitän nyt pallon katsojiemme suuntaan. Meillä on runkosarjassa vielä kuusi jännittävää kotiottelua jäljellä – ja niistä ensimmäinen heti tänään SaiPaa vastaan!

Sarjataulukossa KooKoo on sijalla 14. Matkaa pudotuspeliviivaan on 12 pistettä ja runkosarjaa on jäljellä 11 ottelun verran.

– Tiimalasissamme on vielä hiekkaa jäljellä. Periksiantamattomuus on meille tärkeä arvo. Taistelemme loppuun asti jokaisessa pelissä voitosta ja pisteistä. Kun runkosarjaa on pelattu 60 ottelua, niin näemme missä olemme.

– Pelaajat harjoittelevat kymmenen kuukautta pelatakseen 60 runkosarjaottelua ja pudotuspelit päälle. Meillä on jäljellä ainakin 11 ottelua, joten lopettaminen tässä kohtaa ei ole vaihtoehto emmekä salli sellaista pelaajiltamme.