Vahva ensimmäinen erä ei riittänyt voittoon

4.9.2020

04.09.2020 22:31

Vahva ensimmäinen erä ei riittänyt voittoonIFK voitti Lumon Areenalla. Kuva: KooKoo

KooKoo kärsi preseasonin ensimmäisen tappionsa Helsingin IFK:lle 2–3 (2–0, 0–0, 0–3).

Ottelu oli perjantai-illan vastustajalle IFK:lle ensimmäinen 60-minuuttinen 5vs5-ottelu ja ottelusta odotettiin ennakkoon mielenkiintoista, jota se myös oli tarjoten tiukkaa kamppailua aivan loppuminuuteille asti.

Oranssimustat aloittivat ottelun vahvasti, sillä ensimmäisten minuuttien aikana nähtiin illan avausmaali. KooKoo-hyökkääjä Kimi Koivisto nosti upeasti rystyllä kiekon ohi IFK:n lainavahti Roope Taposen.

KooKoolle koko ensimmäinen erä oli vahvaa tekemistä ja seuraava onnistuja oli Kyle Platzer, joka ohjasi Peetro Seppälän viivavedon IFK:in maaliin ylivoimalla.

Toinen erä oli tasainen – ainut tilastollinen merkintä oli Anton Lundellin kahden minuutin jäähy korkeasta mailasta.

Kolmannessa erässä IFK vaihtoi vaihdetta ja KooKoo tippui kyydistä. Ensin onnistui Lundell ylivoimalla ja vaajaa minuutti myöhemmin Sebastian Dyk tasoitti ottelun 2–2:een. Ajassa 52.47 Teemu Tallberg viimeisteli lukemiksi 2–3.

Kolmannen erän viimeisellä minuutilla KooKoo yritti vimmatusti tasoitusta, mutta harjoitusottelun voitto jäi helsinkiläisvieraille.

KooKoon seuraavat harjoitusottelut pelataan ensi viikolla, kun torstaina KooKoo matkaa Pelicansin vieraaksi Lahteen ja perjantaina JYP isännöi ottelua Jyväskylässä.