Uusilla rajoituksilla ei vaikutusta otteluohjelmaan, ravintolatoimintaan kyllä

1.3.2021

01.03.2021 13:48

Uusilla rajoituksilla ei vaikutusta otteluohjelmaan, ravintolatoimintaan kyllä

Liigan runkosarja jatkuu normaalisti, mutta KooKoon toimiston ja ravintolan toiminnot muuttuvat.

Suomen hallituksen tänään ilmoittama kolmen viikon sulkutila 8.–28. maaliskuuta ja uudet alueelliset rajoitustoimenpiteet eivät vaikuta Liigan runkosarjaohjelmaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä alueellisten yleisörajoitusten jatkuessa.

KooKoon ravintolatoimintaan muutoksia

Suomen hallituksen antamat rajoitukset koskevat myös KooKoon ravintolatoimintaa 8.–28. maaliskuuta ja tämä tarkoittaa seuraavaa:

  • KooKoo-lounas palvelee normaalisti perjantaihin 5. maaliskuuta asti ja maanantaista 8. maaliskuuta alkaen kevään tapaan vain NOUTOANNOKSINA. KooKoo-lounaan noutoannokset 8€ (valittavana kahdesta lämminruokavaihtoehdosta ja tähän oman valinnan mukaan lohkoperunat, riisi tai perunamuusi, annoksiin kuuluu aina myös salaatti, jälkiruoka ja kahvi).
  • KooKoo-lounaan annoksia saa nyt myös K-Market Woikantorilta (Voikkaa) ja K-Supermarket Valtarista (Kouvola). Noutoannokset K-kaupoista hintaan 6,95€ (vain lämmin ruoka)!
  • KooKoon kotiotteluihin Orpe-klubi-ravintolaan ei myydä illalliskortteja 8.–28. maaliskuuta. Toiseksi KooKoo myy illalliskortteja vain lauantaille 6. maaliskuuta. Ostoksille pääset TÄSTÄ!

KooKoon toimisto & fanituotemyynti

KooKoon toimisto palvelee pääsääntöisesti etänä – otathan meihin siis yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

KooKoon fanituotteita saa hankittua käytännöllisimmin KooKoon verkkokauppa KooKoo-Shopista TÄSTÄ! ​​​​​​​Fanituotteita myy myös Kouvolan Prisma.

Kausikorttilaisten katselukoodit

KooKoon runkosarja jatkuu normaalisti, eikä alueelliset rajoitustoimenpiteet vaikuta Liigan runkosarjaohjelmaan. KooKoo pelaa maaliskuussa kuusi kotiottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille.

KooKoo toimittaa kausikorttilaisille kolme uutta katselukoodia viikolla 9 aikajaksolle 6.–13. maaliskuuta kolmea kotiottelua varten (6.3. KooKoo–KalPa, 10.3. KooKoo–Tappara ja
​​​​​​​13.3. KooKoo–Ässät) .