Uuden Liiga-kauden alku lähestyy!

Uuden Liiga-kauden alku lähestyy!

29.7.2019

29.07.2019 10:53

Uuden Liiga-kauden alku lähestyy!Lumon Areenan seisomakatsomo sai uuden värin pintaansa.

Liiga-kauden 2019-2020 alku lähestyy kovaa vauhtia: tällä viikolla pelataan!

KooKoon toimisto palasi maanantaina kesälomalta ja palvelee asiakkaita jälleen kausikortti-, pääsylippu- ja fanituoteasioissa arkisin kello 09.00–16.00.

Myös KooKoo-lounas palaa kesätauolta ja herkullinen kotiruokalounas on jälleen tarjolla Lumon Areenan Orpe-klubilla jokaisena arkipäivänä kello 10.30–14.00.

Joukkue on kokoontunut kesän omatoimijaksolta takaisin Lumon Areenalle ja aloittanut yhteisharjoitukset. Ensimmäiset harjoituspelit pelataan jo tällä viikolla, kun joukkue osallistuu perjantaina perinteiseen Pitsiturnaukseen Raumalla.

Kesän aikana Lumon Areenalla on tehty monenlaisia muutostöitä. B-puolen katsomoiden taakse viimeistellään parhaillaan lisää WC-tiloja ja yksi uusi myyntipiste.Vielä elokuun aikana kaukalon laidoille asennetaan paikoilleen 100 metriä LED-näyttöjä.

Kolmas iso muutos on se, että Lumon Areenan seisomakatsomo sai ylleen uuden oranssimustan värin talkoolaisten voimin! Päädyn maalauksesta iso kiitos Kuudennelle Kenttäpelaajalle ja yhteistyökumppaneille RTV:lle sekä Tikkurilalle.

Lumon Areenalla palataan tositoimiin perjantaina 30. elokuuta, jolloin KooKoo saa vieraita länsinaapurista, ruotsalaisen HK Karlskronan.


KOOKOO-LOUNAS TARJOLLA JÄLLEEN MAANANTAISTA ALKAEN!

Kesätauon jälkeen lounas aloitetaan nakkikeitolla, paistettulla lohella ja jauhelihakastikkeella. Tervetuloa!