U20: Syyskuun kuukausikatsaus

30.9.2022

U20: Syyskuun kuukausikatsaus

KooKoo U20-joukkueen alkusarjasta on pelattu ensimmäinen kuukausi, joka sisälsi kahdeksan ottelua. KooKoo voitti otteluista seitsemän, keräten 20 pistettä. Sarjataulukossa joukkue sijoittui sijalle kolme.

U20-joukkueen alkusarja on lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla: kahdeksan ottelua, kuusi kolmen pisteen voittoa, yksi jatkoaikavoitto ja vain yksi tappio. Tehtyjä maaleja kertyi peräti 49 syyskuun aikana.

Nuorten SM-sarjan pistepörssin kärkipaikoilta löytyy KooKoo-hyökkääjä Jesse Nurmi, joka on kahdeksaan otteluun takonut tehot 5+10=15 ja sijoittuu pistepörssin toiseksi. Pistepörssin kärjessä on Ässien Leevi Viitala, joka niin ikään kahdeksaan otteluun on tehnyt tehot 12+6=18.

KooKoon tsekkiläisvahti Stepan Vopravil sijoittuu maalivahtitilastoissa sijalle seitsemän, torjuntaprosentilla 92,1%.

Lokakuuta kohti

Lokakuu alkaa U20-joukkueen osalta viidellä vierasottelulla ja seuraava kotipeli pelataan JYPiä vastaan vasta puolessavälissä kuuta, 15. syyskuuta. Yhteensä jäljellä olevia otteluita on vielä 15 alkusarjassa.

– Syyskuu oli tuloksellisesti hyvä ja joukkue saavutti tavoitteet ensimmäiselle kuukaudelle. Voidaan myös olla tyytyväisiä siitä, että tiukkojakin pelejä onnistuttiin kääntämään voitoksi. Joukkueessa ja yksilöissä on nähty kehittymistä ja onnistumisia laajalla rintamalla. Tietenkin hiomista vielä löytyy ja asioita työstetään, U20-joukkueen valmennus Marko Rairaman ja Saku Järven toimesta tiivistää kulunutta kuukautta.

– Lokakuussa kohtaamme hyviä joukkueita. Syyskuun onnistumiset antavat halua taistella ensi kuussakin samalla tavalla. Huomenna lauantaina kohtaamme sarjakärki TPS:än Turussa, josta tulee yksi kovimmista kauden otteluista, valmentajat päättävät.