Tyrmäys! Kotiavauksesta kolme pistettä

15.9.2019

15.09.2019 06:54

Tyrmäys! Kotiavauksesta kolme pistettä

KooKoo palasi toden teolla Lumon Areenalle tyylikkäästi.

Perjantaina Lappeenrannassa hyvästä esityksestä huolimatta ilman palkintoa jäänyt KooKoo otti omansa lauantain kotiavauksessa. Kotijoukkue tyrmäsi lappeenrantalaiset vieraansa heti avauserässä ja marssi ansaittuun 5–1 (4–0, 1–0, 0–1) –kotivoittoon.

– Jatkoimme sitä viidellä viittä vastaan -pelaamista, jota esitimme myös eilen Lappeenrannassa. Tänään vaan teimme myös paikoista maalit, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi.

KooKoo sai otteluun todella lentävän lähdön, kun Juha-Pekka Haataja osui heti 28 sekunnin pelin jälkeen. Unkarilaishyökkääjä Vilmos Galló antoi hyvän avaavan syötön, jonka seurauksena Haataja pääsi punnertamaan laidalta puolittain läpi.

Lisää vettä myllyyn löi vain kolme minuuttia myöhemmin Anrei Hakulinen, joka onnistui ylivoimalla Haatajan ja Matthew Caiton esityöstä. Vielä ennen erän puoliväliä osui myös Toni Suuronen ja 15 minuutin kohdalla Trevor Mingoia.

– Olimme tänään todella tehokkaita ja teimme vieläpä mielestäni aika hienoja maaleja!

Anrei Hakulinen huitoi toisessa erässä ilmasta jo 5–0-osuman. Kahden maalin Hakulisen lisäksi myös Haataja (1+2), Peetro Seppälä (0+3) ja Caito (0+2) viettivät usean tehopisteen iltaa.

Toisessa erässä KooKoo otti neljä kaksiminuuttista rangaistusta, mutta niistä vain yksi kostautui – SaiPa iski 5–1-kavennuksen päätöserän ensimmäisellä minuutilla. Sen enempää maaleja ei nähty, vaan kolme pistettä jäivät hallitusti Kouvolaan.

KooKoon maalilla Henrik Haukeland torjui ottelussa 32 kertaa.

– Toisen erän istuimme boksissa ja kolmas erä oli melkoista hurlumheitä. Haukeland oli maalilla tänään erittäin hyvä.

– Hyvä juttu, että ensimmäinen voitto tuli tässä vaiheessa. Vielä on kuitenkin 58 peliä runkosarjaa jäljellä, joten ei kannata hurraa-huutoja tehdä. Jatketaan vaan nöyrästi työntekoa, Ahokas lopetti.

KooKoo kohtaa seuraavassa kotiottelussa Vaasan Sportin keskiviikkona 18. syyskuuta kello 18.30 Lumon Areenalla. Tervetuloa!