Tshekin turnaus käynnistyy

14.8.2019

14.08.2019 14:44

Tshekin turnaus käynnistyyKooKoon harjoitusottelukausi jatkuu Tshekissä.

Oranssimustat matkustivat tiistaina Tshekkiin, missä joukkue pelaa kaksi harjoitusottelua.

KooKoon harjoitusottelukausi jatkuu tällä viikolla Tshekin leirillä, jossa oranssimustat pelaavat kaksi harjoitusottelua: Tiistaina vastassa on Prahassa HC Sparta Praha ja keskiviikkona Bili Tygri Liberec Liberecissä.

KooKoon valmistautuminen kauteen on hyvällä mallilla. Valmennus kommentoi pari viikkoa sitten pelatun Pitsiturnauksen jälkeen, että joukkue on hyvässä vaiheessa ja ryhmäytymiseen on käytetty aikaa.

– Osa ulkomaalaisista tuli nyt joukkueen mukaan ensimmäistä kertaa, joten olemme panostaneet yhteiseen tekemiseen. Haluamme saada myös meidän arvot ja muut pienet asiat käytyä läpi, ja sen, miten me toimimme harjoituksissa. Olemme ihan hyvässä vauhdissa, päävalmentaja Jussi Ahokas valottaa.

KooKoo kohtaa ensimmäisessä Tshekin ottelussaan HC Sparta Prahan.

– Praha on panostanut tänä vuonna kovasti joukkueeseensa ja on maansa kärkiporukoita. Ei olla katsottu heidän peliä edes videolta, koska oman pelin kehittäminen on tärkeämpää.

Oranssimustien kippariksi valittiin hyväntuulinen pakki Alexander Bonsaksen. Kapteeni odottaa Tshekin otteluita innolla, koska joukkueelle tekee hyvää pelata myös muualla kuin tutussa ympäristössä.

– Tärkeintä on, että menemme pelaamaan pari peliä ja kehittämään omaa pelaamistamme. Lähes yhtä tärkeää matkalla on kuitenkin se, että pääsemme hitsaamaan joukkuetta yhtenäiseksi.

– On hyvä päästä hetkeksi pois normaalista arjesta, olemaan jätkien kanssa reissussa ja hotellissa. Sellainen yhdessä tekeminen ja eläminen tekee hyvää joukkueelle, kapteeni päättää.

Tiistain ottelu HC Sparta Prahaa vastaan alkaa Suomen aikaa klo 19.00. Torstain ottelu Bili Tygri Libereciä vastaan pelataan klo 18.30.


Kokoonpanot Sparta Praha, CZE – KooKoo (14.08.2019)

KooKoo

1. KENTTÄ


#62
Koivisto,
Kimi

#12
Strömberg,
Kim

#72
Haataja,
Juha-Pekka