Toinen preseason-ottelu toi KooKoolle kauden ensimmäisen voiton

18.8.2022

Toinen preseason-ottelu toi KooKoolle kauden ensimmäisen voitonKuva: Mikko Kankainen

KooKoo kohtasi kauden toisessa preseason-ottelussa Jukurit, jonka KooKoo voitti lukemin 1–3.

Torstai-illassa pelattu Jukurit–KooKoo preseason-ottelu sai vaihderikkaan aloituksen. Ensimmäisessä erässä ali- ja ylivoimaa jaettiin molemmin puolin, kun jäähyjä nähtiin yhteensä viisi.

Ensimmäiset alivoimat taltutettiin maaleitta, mutta toinen Jukureiden jäähy koitui mikkeliläisten turmioksi, kun KooKoo avasi ottelun maalitilin. KooKoon kapteeni Heikki Liedes pääsi ylivoimalla nakuttamaan lukemat 0–1:een. Maalin syöttäjiksi merkattiin uudet ulkomaanhankinnat: Linus Andersson ja Charles-Edouard D’Astous.

Vain alle minuuttia myöhemmin KooKoo-hyökkääjä Teemu Engberg sai jäähyn väkivaltaisuudesta. Jukurit käyttivät ylivoiman hyödyksi ja hyökkääjä Pekka Jormakka iski taululle lukemiksi 1–1.

Kun toista erää oli 6.35 minuuttia pelattuna ja vain kolme sekuntia kahden miehen ylivoimaa jäljellä, ruotsalaishyökkääjä Linus Andersson johdatti KooKoon 1–2-johtoon. Syöttäjäksi merkattiin Joose Antonen.

Toisen erän lopulla Heikki Liedes iski jo toistamiseen kiekon Jukurit-vahti Markus Ruusun selän taakse ja lukemat näin ollen 1–3:een.

Kolmannessa erässä jäähyjä nähtiin kolme, mutta niistä ei syntynyt maaleja. Näin ollen KooKoo voitti ensimmäisen ottelun preseason-kaudellaan lukemin 1–3.

Maalit:

1. erä

0–1 YV Heikki Liedes
(Linus Andersson, Charles-Edouard D’Astous)

1 –1 YV Pekka Jormakka
(Jarkko Immonen, Oliver Larsen)

2. erä

1–2 YV2 Linus Andersson
(Joose Antonen)

1–3 YV Heikki Liedes
(Charles-Edouard D’Astous, Joose Antonen)

3. erä

Ei maaleja.

Torjunnat:

Markus Ruusu 8+9+5=22

Oskari Setänen 12+11+8=31