Toinen Ässät-tanssi Porissa

20.11.2019

20.11.2019 10:39

Toinen Ässät-tanssi Porissa

KooKoo ja Porin Ässät kohtaavat muutaman päivän sisään toistamiseen keskiviikkona Porissa.

Vastikään lauantaina Kouvolassa kohdanneet KooKoo ja Ässät mittelevät uudestaan toisiaan vastaan keskiviikkona länsirannikolla. KooKoo vierailee Porissa ensimmäistä kertaa tällä kaudella – joten samalla Porin-vierailu on ensimmäinen myös monelle pelaajalle.

– Odotan, että Porin ilta ei tule olemaan helppo, sillä kuulemani mukaan Isomäkii ei ole helppo paikka pelata, sanoo KooKoon jenkkipakki Matthew Caito.

Lauantaina Lumon Areenalla KooKoo vei lopulta pidemmän korren jatkoajalla, kun Kim Strömberg naulasi voiton kotijoukkueelle. Caito sai osumaan syöttöpisteen, joka oli puolustajalle jo kauden kolmastoista.

– Taistelemme voitosta myös vieraskaukalossa, kunhan pelimme pysyy kasassa koko 60-minuuttisen ja puolustamme laadukkaasti. Puolustuspelaaminen onkin ollut vahvuutemme jo pitkän aikaa, Caito analysoi.

– Joukkue on sitoutunut ja tuemme jäällä toinen toisiamme. Vahvuuksiamme ovat hyvä kemia, vauhdikas peli ja periksiantamaton asenne.

Liigan runkosarja kääntyi lauantaina toiselle kolmannekselleen. Niin KooKoo kuin Ässät ovat nyt pelanneet 21 ottelua runkosarjan 60 koitoksesta.

Oranssimustilla on kasassa 33 sarjapistettä ja Ässillä 25 pinnaa. Sarjataulukossa KooKoo on kahdeksantena ja Ässät sijalla yksitoista.

Seuraava kotiotteluTervetuloa Lumon Areenalle!