Töihin KooKoon kotiotteluihin?

27.6.2019

27.06.2019 09:32

Töihin KooKoon kotiotteluihin?KooKoon Fanishopin iloiset tytöt palvelevat asiakkaita ottelusta toiseen.

Yksi joukkue, monta tarinaa. Olisitko sinä osa sitä? KooKoo etsii nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä töihin KooKoon kotiotteluihin.

Liiga-kausi 2019–2020 alkaa syyskuussa, kun KooKoo aloittaa viidennen kautensa pääsarjassa. Runkosarjan aikana Kouvolassa pelataan 30 kotiottelua, joihin etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä!

Oletko vailla työkokemusta tai haluaisitko hankkia rahaa vaikka urheiluseuralle? Työllistämme ottelutapahtumissamme yli sata ihmistä ja työtehtäviä löytyy järjestyksenvalvonnan, lipunmyynnin, kioskien ja fanishopin asiakaspalvelun, ravintolapalveluiden, VIP-palveluiden ja paikannäyttämisen parista. Hae rohkeasti mukaan – erilaisia tehtäviä löytyy moneen makuun!

Toivomme sinulta:

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • iloista ja ennakkoluulotonta asennetta
  • ongelmanratkaisukykyä
  • luotettavuutta

Aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, sillä perehdytämme työntekijät tehtäviin. Anniskelussa työntekijöiden alaikäraja 18 vuotta.

Työt sopivat hyvin lisätyöksi tai opiskelijalle! Työn muoto on tarvittaessa töihin kutsuttava. KooKoo maksaa työntekijöille talkootyökorvauksen. Otathan hakiessasi huomioon KooKoon otteluohjelman. Työt sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme myös lyhyitä ja pidempiaikaisia harjoittelumahdollisuuksia nuorille. Hakuaika päättyy 31.7.2019.

Lisätietoja työtehtävistä antavat:

Karl-Juhan Lindfors
tapahtumapäällikkö
0400 657 667
karl-juhan.lindfors@kookoo.fi

Nita Ahola
yhteisöpäällikkö
040 503 8387
nita.ahola@kookoo.fi