THROWBACK: Finaalisarja jatkuu Kouvolassa!

THROWBACK: Finaalisarja jatkuu Kouvolassa!

13.4.2020

13.04.2020 14:00

THROWBACK: Finaalisarja jatkuu Kouvolassa!

KooKoo ja Jukurit jatkavat taisteluaan Mestis-mestaruudesta maanantai-iltana Kouvolan jäähallissa. Vuorossa on viides finaali ja KooKoon toinen ottelupallo.

Mestiksen kevään 2014 finaalikaravaani saapuu Kouvolan pysäkille taas uuden viikon alkajaisiksi. Ensimmäinen viikko, joka käsitti neljä taistelua, päättyi KooKoon 3-1-sarjajohdossa.

Mustaoranssi kouvolalainen kiekkoylpeys voitti finaalisarjan kolme ensimmäistä osaa maalein 6-2, 4-2 ja 5-3,. Lauantaina Mikkelissä kotijoukkue Jukurit kesti KooKoon ensimmäisen katkaisupaikan ja kavensi ottelusarjan kolmeen-yhteen voittamalla neljännen finaalin loppulukemin 3-0.

– Vedimme viikon yhteen ja totesimme, että olemme tehneet monta asiaa hyvin. Kova työ tuo urheilussa mahdollisuuksia. Siihen me uskomme jatkossakin, KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi kommentoi.

– Lähtökohta on selkeä: Jukurit tekee kaikkensa jatkaakseen kautta ja me teemme kaikkemme päättääksemme kauden. Jäällä on kaksi joukkuetta, jotka laittavat likoon aivan kaiken. Se on parasta, mitä urheilu tarjoaa!

Mikkelissä neljäs finaali oli KooKoolta vaikea, joten joukkue halajaakin takaisin maanantailta, keskiviikolta ja perjantailta tutuille raiteille.

– Lauantain pelin jälkeen haluamme tietyllä tapaa palata askeleen taaksepäin omassa tekemisessä, jotta pääsemme taas kaksi askelta eteenpäin pelaamisessa.

Pudotuspelikevät ja etenkin finaalisarja on kiinnostanut Kouvolassa hyvin kansaa. Perjantaina kolmatta finaalia seurasi Mestis-kauden ennätysyleisö 4485 katsojaa ja maanantain pelikin on myynyt ennakkoon erinomaisesti. Pääsylippu maanantain jännitysnäytelmään kannattaakin ostaa jo ennakkoon!

Tunnelma peleissä on ollut koko ajan loistava, sekä Kouvolassa että Mikkelissä, kiitos oranssimustien.

– Urheilu on ollut meille koko kauden ajan keskiössä. Se tuo mukanaan hienoja elämyksiä myös laajemmalle KooKoo-yhteisölle, Juujärvi näkee.

– Kaikki finaalipelit ovat olleet hieno osoitus siitä, kuinka voimakkaasti KooKoo-väki elää ja hengittää joukkueen mukana. Eikä pelkästään kotipeleissä, vaan loistavasti ovat olleet mukana myös Mikkelissä!

FINAALISARJA 2014

Maanantai 7.4. KooKoo-Jukurit 6-2
Keskiviikko 9.4. Jukurit-KooKoo 2-4

Perjantai 11.4. KooKoo-Jukurit 5-3
Lauantai 12.4. Jukurit-KooKoo 3-0
Maanantai 14.4. klo 18:30 KooKoo-Jukurit
Keskiviikko 16.4. klo 18:30 Jukurit-KooKoo (tarvittaessa)
Perjantai 18.4. klo 18:30 KooKoo-Jukurit (tarvittaessa)

Katso viides finaali tästä!