Tavoitteena Pelicansin päänahka

20.11.2020

20.11.2020 18:52

Tavoitteena Pelicansin päänahka

KooKoo kohtaa kolmannen kerran Pelicansin lauantaina Lumon Areenalla.

Lauantaina on Pelicansin päänahkaa tarjolla, sillä KooKoo ja Pelicans kohtaavat kolmannen kerran kuluvalla kaudella. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat tasan 1–1, joten lauantaina voittava joukkue saa toisen päänahkan hetkeksi.

Erikoisen näistä kahdesta edellisestä kohtaamisesta tekee sen, että molemmat kohtaamiset ovat päättyneet nimenomaan vierasjoukkueen voittoon. Pelicans voitti kauden ensimmäisen kamppailun lokakuussa Lumon Areenalla 2–3 ja KooKoo kaatoi viikko takaperin Pelicansin Isku Areenalla Lahdessa maalein 2–5.

Edellisestä kohtaamisesta on varmasti jäänyt hampaankoloon innokkaalle lahtelaisryhmälle. Tommi Niemelän luotsaama Pelicans on voittanut kahdeksasta edellisestä pelaamastaan ottelustaan peräti seitsemän, joista ainut tappio on koettu nimenomaan juuri KooKoolle. Toki Pelicans pelaa myös perjantaina Lahdessa SaiPaa vastaan.

Lahden turkoosi onkin hurjassa vedossa ja pitää sarjassa sijaa neljä, samoilla pisteillä KooKoon kanssa. Joukkueet ovat pelanneet yhtä monta ottelua, mutta Pelicansilla on yksi kolmen pisteen voitto kouvolalaisryhmää enemmän ja KooKoolla tasapelejä kolme, Pelicansilla puolestaan vain yksi.

KooKoolle Pelicans-ottelu on jo viikon kolmas. Oranssimustat hävisi rumasti keskiviikkona Tampereella sarjajohtaja Ilvekselle, mutta noukki torstaina laadukkaan 0–4-voiton Sportista Vaasassa. Yksi edellisten KooKoo-otteluiden onnistujista on itseään ”perus äijäksi” tituleeraava nuori hyökkääjä Samuli Ratinen, joka on esittänyt vauhdikkaita ja energisiä otteita kaukalossa.

– Tykkään pelata energisesti. Olin niin kauan pois, joten kyllä sitä energiaa sieltä löytyi, Ratinen virkkoo.

– Saatiin hyvä peli Sportia vastaan, joten on tosi kiva kohdata Pelicans kotiyleisön edessä. Hyvät lähtökohdat ottelulle.

KooKoon tavoite on vain ja ainostaan kolme pistettä lauantain otteusta ja siihen tarvitaan myös kymenlaaksolaisyleisön tuki.

– Pelicans liikkuu hyvin ja heillä on tosi hyviä yksilöitä. Pitää olla omassa päässä huolellinen, Ratinen hymyilee ja lupaa, että häneltä nähdään tehoja Pelicans-ottelussa.

Ottelu alkaa Lumon Areenalla klo 17.00 ja ovet avataan klo 16.00. Liput saat hankittua TÄSTÄ!