Tärkeät pelit jatkuvat – viikonloppuna kahdesti Pelicans

16.2.2023

Tärkeät pelit jatkuvat – viikonloppuna kahdesti Pelicans

KooKoo kohtaa huippuvireisen Pelicansin back-to-back-viikonloppuna ensin Lahdessa ja lauantaina Kouvolassa.

KooKoo kärsi keskiviikkoillan ottelussa karvaan tappion Jukureille lukemin 2–5. KooKoolla oli ottelussa omat hetkensä, mutta lopulta mikkeliläismiehistö onnistui raapimaan täydet pisteet matkaansa Lumon Areenalta.

Oranssimustat kaipaavat kipeästi pisteitä pysyäkseen vielä playoffs-taistelussa mukana. Kymmenennen paikan haltuunsa keskiviikon voiton myötä ottanut Jukurit on tällä hetkellä viisi pistettä KooKoota edellä. Keskiviikkona Ässille tappion kokenut HPK tipahti sarjataulukossa yhden pykälän alemmas sijalle 11. Myös HPK on KooKoota viisi pistettä edellä, mutta sekä hämeenlinnalaisilla, että Jukureilla on kuitenkin yhä kaksi ottelua enemmän vyöllään.

Taistelu playoffs-paikasta jatkuu kuitenkin jo heti perjantaina, kun viikonloppuna pelattavat back-to-back-ottelut pyöräytetään käytiin Isku-Areenalla. Playoffs-henkisen sarjan toinen osa pelataan heti perään lauantaina Kouvolassa.

Tiistain tiukassa ystävänpäiväväännössä sarjakärki Lukon kaatanut Pelicans on viime aikoina väläytellyt hyviä otteita. Kuuden ottelun voittoputkessa liitelevää pelikaaniparvea johdattaa joukkueen paras pistemies 47 ottelussa tehot 16+18=34 takonut taiturihyökkääjä Lukáš Jašek, Liigan pistepörssissä tšekki on sijalla 17. Toinen onnistuja Pelicansin nipussa on ollut tshekkivahti Patrik Bartosak, joka on onnistunut napsimaan kiekkoja kiinni torjuntaprosentilla 91,52 %.

Tällä kaudella joukkueet ovat iskeneet yhteen neljästi, joista mustaoranssit poistuivat voittajina kerran, marraskuussa Lahdessa pelatussa matsista numeroin 1–5. Pelicans taas on onnistunut kampittamaan oranssimustat kahdesti Lumonilla ja edellisen kerran joukkueiden kohdatessa Lahdessa.

Joukkueiden lisäksi back-to-back hengessä otteluiden yhteydessä kisailevat myös joukkueiden maskotit Topi Tiikeri ja Pekko Pelikaani. Pekko sekä Topi ovat tavattavissa lauantaina siis myös Lumon Areenalla!

KooKoon kokoonpanosta varmuudella puuttuvat hyökkääjät Toni Suuronen (3 kuukautta), Joose Antonen (1–2 viikkoa ja Terry And (Laina K-Vantaa) sekä puolustaja Saku Vesterinen (toistaiseksi

Otteluennakossa KooKoon hyökkääjä Olli Korhonen.

VIIKON OTTELUT:

Pe 17.2.2023 klo 18.30 Pelicans–KooKoo, Isku-Areena, Lahti, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
La 18.2.2023 klo 17.00 KooKoo–Pelicans, Lumon Areena, Kouvola OSTA LIPUT TÄSTÄ!​​​​​​​