Tärkeää tietoa – lue kotiavauksen info!

14.09.2023

D-päädyn uuden ravintolan remontti aiheuttaa muutoksia Lumon Areenan normaaleihin järjestelyihin.

Paikannäyttäjät valvovat kulkua
Alkavan kauden uutuus ovat paikannäyttäjät, jotka myös valvovat kulkua katsomoon ja katsomosta pelin ollessa käynnissä. Liikuthan katsomossa vain pelikatkojen aikana! Paikannäyttäjät myös valvovat ja auttavat, että katsojat löytävät oikeille, pääsylipuissa merkatuille paikoilleen.

D-päädyn ylärivit pois käytöstä
Uimahallin puoleinen päätykatsomo, eli D-katsomo, palvelee kauden alkupuoliskolla rajoitetusti. Katsomon kolme ylintä penkkiriviä on kokonaan pois käytöstä. Myöskään juoksurata D-katsomon takana ei ole käytössä ainakaan syyskuun kotiotteluissa. D-katsomon käytössä oleville riveille kuljetaan vain kaukalon vierestä alakautta.

Kulku Parviravintolaan ulkokautta
Yläkerran Parviravintolaan kuljetaan ainakin syyskuun ajan ulkokautta pääsisäänkäynnin vierestä. Parviravintola palvelee kaikkia katsojia normaalisti, vain kulku on normaalista poikkeava: voit siis mennä esimerkiksi erätauoilla Parviravintolaan pääaulasta ulkokautta. Läpikulku aitiokäytävältä Parviravintolaan on suljettu.

B-kulman sisäänkäynti alakautta
Uimahallin puoleinen B-sisäänkäynti ja -lipunmyynti ovat käytössä, mutta sisäänkäynti tapahtuu poikkeuksellisesti alaovista eli katutasoon.

Jälkilöylyt kaikissa kotipeleissä
Don Pepen juontamat ottelun jälkilöylyt käydään tällä kaudella kaikissa kotiotteluissa, eli myös arkipelien jälkeen. Pepen sauna on aiemmin lämmennyt vain perjantai- ja lauantaikotipelien jälkeen, mutta nyt löylyä heitetään myös arkena. Kaikissa saunoissa huutokaupataan ainakin yksi gameworn pelipaita!

Uudet kausikortit A-alaovella
Jos et ole vielä saanut uutta kausikorttiasi, voit noutaa sen ennen ottelua Lumon Areenan A-alaovelta. Jos olit kausikorttilainen jo viime kaudella ja pidit vanhan paikkasi, niin vanha kausikortti toimii sellaisenaan eikä uutta korttia tule.

Uuden kauden kotiavaus pelataan Lumon Areenalla lauantaina 16. syyskuuta kello 17. Osta liput Kaakon Derbyyn KooKoo–SaiPa tästä!