Tapparaa testaamaan

10.12.2019

10.12.2019 19:54

Tapparaa testaamaan

KooKoon viikon koetukset alkavat keskiviikkona Tampereelta, missä vastassa on Tappara.

KooKoon vierasviikot jatkuvat. Viimeisestä viidestä ottelustaan KooKoo on päässyt pelaamaan kotiyleisön edessä vain yhden ja myös keskiviikkona edessä on vierasottelu.

Joukkue aloittaa uuden viikon Tapparaa vastaan.

– Vierasputki on meille kova mittari, mutta olemme kuitenkin menestyneet ihan ookoo. Vieraissa on toki aina vaikeampaa pelata kuin kotona, KooKoon hyökkääjä Trevor Mingoia sanoo.

Mingoia nousi sankariksi KooKoon edellisessä ottelussa lauantaina, kun joukkue haki Raumalta jatkoaikavoiton. Mingoia iski yhden maalin varsinaisella peliajalla ja toisen jatkoajalla.

– Olin tietysti iloinen, että pystyin auttamaan joukkuetta saamaan kaksi pistettä. Se oli kova peli, joten oli todella hienoa, että saimme palata kotiin voittajina.

Jenkkihyökkääjä karkasi jatkoajalla ylivoimahyökkäykseen kahdella nollaa vastaan. Tshekkipakki Libor Sulak oli hyvin mukana, mutta Mingoia ratkaisi itse.

– En halunnut pilata hyvää läpiajoa yrittämällä syöttää. En kyllä edes ajatellut sitä.

Hurjalla 10 ottelun voittoputkella kautensa aloittanut Tappara on hieman takellellut viime aikoina. Edellisestä neljästä ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden ja 10 viime pelistä voittoja on tullut neljä kappaletta.

Yksi Tapparan tappioista tuli Kouvolasta: KooKoo kellisti vieraansa jännittävien vaiheiden jälkeen yli 5200-päisen yleisön edessä marraskuun lopulla.

– Olen todella innoissani keskiviikon pelistä. Se on meille todella kova haaste, jota kaikki odottavat jo vesi kielellä.

– Viimeksi Tapparaa vastaan voitimme hienosti kotiyleisön edessä ja oli erittäin tärkeää saada pisteet juuri silloin. Olemme innostuneita pelaamaan jälleen heitä vastaan ja meillä on mahdollisuus ottaa kolme pistettä, iloinen hyökkäänä virnistää.

Tappara-pelin jälkeen KooKoo urakoi vielä kolme ottelua ennen joulua. Tulevana perjantaina Lumon Areenalla Pelicansia, ensi keskiviikkona Porissa Ässiä ja vielä ensi viikon perjantaina Kouvolassa SaiPaa vastaan.

– Nämä pelit jaksaa vielä hyvin, mutta sitten on mukava rauhoittua jouluksi. Olemme siitä vaimoni kanssa todella innoissamme! Vietämme joulun Kouvolassa.

– Myös koiramme Ruby ja Luna odottavat joulua innolla! Joulu tietää heille aina uusia leluja ja he taitavat jo tietää sen.

Ottelu Hakametsässä alkaa klo 18.30 ja on nähtävillä Telia TV:stä.