Tappara saapuu Lumonille lauantaina – ”Täytyy olla valmiina taistelemaan heti alusta lähtien”

21.10.2022

Tappara saapuu Lumonille lauantaina – ”Täytyy olla valmiina taistelemaan heti alusta lähtien”

KooKoo lähtee murtamaan kotikiroustaan lauantaina, kun Tampereen Tappara saapuu Lumon Areenalle.

KooKoon torstain kamppailu JYPiä vastaan ei sujunut isäntien osalta suunnitellusti. Lähes koko kauden vaivannut maalinteon tehottomuus kotikentällä jatkui, kun 37:llä laukauksella kiekko saatiin vain kertaalleen vierailijoiden maaliin. KooKoolle tarjottiin ottelussa myös peräti 12 minuuttia ylivoima-aikaa, mutta onnistumisia ei saatu.

Nyt katseet on kuitenkin suunnattu eteenpäin, ja uusi mahdollisuus kolmen pisteen kotivoiton nappaamiseen tarjotaan heti huomenna Tapparan saapuessa Lumonille. Kovaan vireeseen yltynyt Tappara on voittanut kaikki neljä viimeisintä otteluaan, joista kolme Liigassa ja yhden CHL:ssä. Viimeisen neljän ottelun aikana Tapparaa vastaan on isketty ainoastaan kaksi maalia, kun vastaavasti Kirvesrinnat ovat naputtaneet vastustajan verkkoon 13 maalia.

Sarjataulukossa tamperelaiset ovat KooKoon takana kahdeksantena 21 pisteellä, mutta pelattuja otteluita kirvesrinnoilla on kaksi vähemmän. Tapparan parhaana pistemiehenä häärii edelleen täksi kaudeksi Tampereelle palannut Jori Lehterä, joka on iskenyt pelaamissaan otteluissa tehot 1+14=15.

KooKoo ja Tappara ovat tällä kaudella kohdanneet kertaalleen Nokia Areenalla. Trillerimäisen lopun saanut ottelu kääntyi lopulta jatkoajan jälkeen Tapparalle lukemin 5–4.

Otteluennakossa KooKoon kanukkipuolustaja Charle-Edouard D’Astous.

Kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjät Leevi Aaltonen (2–3 viikkoa), Axel Ottosson (2–3 viikkoa) ja Samuli Ratinen (5–6 viikkoa).

eNSI Viikon Ottelut:

pe 28.10. klo 18.30 Jukurit–KooKoo, Ikioma Areena, Mikkeli, OSTA LIPUT TÄSTÄ!

la 29.10. klo 17.00 KooKoo–Ässät, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
– Hall Of Fame -ottelu!