Taistelu jatkuu HIFK-tuplamatseilla

25.1.2019

25.01.2019 09:35

Taistelu jatkuu HIFK-tuplamatseilla

KooKoon pudotuspelitaistelu jatkuu kahdella back-to-back-ottelulla Helsingin IFK:ta vastaan. ​​​​​​​

KooKoo aloitti kirin kohti pudotuspelipaikkaa edellisenä viikonloppuna, kun se kaatoi Vaasan Sportin Lumon Areenalla kahtena iltana peräkkäin. Perjantaina Sport kaatui lukemin 5–2 ja lauantaina Samu Perhonen nollasi Sportin 4–0.

– Nyt laitoimme kaikkemme likoon. Pelasimme todella hyvät kaksi peliä ja siitä on hyvä jatkaa tulevaan viikonloppuun, KooKoo-hyökkääjä Miikka Pitkänen kommentoi.

Tuplamatsiviikonloput siis jatkuvat, kun KooKoo kohtaa Helsingin IFK:n sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina kiekko tippuu Lumon Areenalla ja lauantaina puolestaan Nordenskiöldinkadulla. Tunnetta viikonlopusta ei puutu.

– Kyllähän tässä sellaista ensimakua playoffeista saa, kun pelataan kaksi peliä peräkkäin samaa joukkuetta vastaan. Itse syty ainakin näihin.

KooKoo ja HIFK ovat kohdanneet kahdesti kuluvan kauden aikana, kun IFK voitti aivan kauden alussa kotiottelunsa lukemin 4–2. KooKoo puolestaan pystyi kampeamaan marraskuun alussa pelatusta ottelusta voiton jatkoajalla.

Jaossa olevat kuusi pistettä ovat KooKoolle erittäin tärkeät, sillä näiden avulla mustaoranssit pääsisivät kunnolla mukaan taisteluun pudotuspeleihin pääsystä. Tällä hetkellä KooKoon ero 10. sijalla olevaan Vaasan Sportiin on seitsemän pistettä.

– Jatkamme siitä mihin viime viikonloppuna jäimme. Siihen kun laitamme vielä pari napsua lisää, niin voitot ovat meidän.

Tulevasta viikonlopusta tulee hieno, sillä perjantain kotiottelun jälkeen KooKoo matkaa Helsinkiin tukenaan kuusi bussillista faneja. Pitkänen odottaa tulevaa viikonloppua innolla.

– Hieno nähdä, että faneja lähtee noin paljon mukaan! Kaiken kaikkiaan odotan hienoa viikonloppua, pelataan hienoja pelejä ja nämä matsit ovat aina upea voittaa. Pääsisipä jo pelaamaan!

Pitkänen haluaa vielä lähettää terveisiä faneille.

– Pitäkää samalla tavalla ääntä kuin tähänkin asti. Kaikissa peleissä on ollut upea mekkala ja sellaisessa on todella hieno pelata!