Strömberg selvisi säikähdyksellä: ”Olen pelikunnossa”

Strömberg selvisi säikähdyksellä: ”Olen pelikunnossa”

6.8.2019

06.08.2019 15:08

Strömberg selvisi säikähdyksellä: ”Olen pelikunnossa”Kim Strömberg koki kovia Pitsiturnauksessa, mutta selvisi katsomoon pahalta näyttäneeltä tilanteesta säikähdyksellä.

KooKoo-hyökkääjä joutui jättämään kentän Pitsiturnauksen toisessa ottelussa, mutta huolestuttavassa tilanteessa selvittiin säikähdyksellä.

KooKoo avasi harjoitusottelukauden viime viikon perjantaina Raumalla perinteisessä Pitsiturnauksessa. Oranssimustien saldoksi turnauksesta jäi 2–2-tasapeli Pelicansin kanssa ja niukka tappio TPS:lle maalein 3–2.

Päivän toisessa ottelussa TPS:ää vastaan irti pääsi myös hyökkääjä Kim Strömberg, joka esiintyikin kesän ensimmäisessä harjoituspelissään vahvasti. Strömberg iski ensin 1–1-tasoituksen ja syötti Juha-Pekka Haatajan viimeistelemän 2–2-tasoituksen.

Toisen maalin jälkitilanteessa Haataja ja Strömberg kaatuivat maalin edessä. Strömbergin polvi vääntyi ikävästi ja hyökkääjä talutettiin pukukoppiin. Nyt KooKoo-kannattajille tulee hyviä uutisia: Strömberg kuitenkin vakuuttaa olevansa kunnossa ja odottaa innolla ensi viikolla pelattavia harjoitusotteluita.

– Tilanne vaikutti ensin pahemmalta, ja myös tuntui siltä siinä hetkessä, mutta onneksi kipu helpotti pian tapahtuman jälkeen, Strömberg sanoi KooKoo-lounaalla tiistaina.

– Kävin kuvattavana, eikä kuvissa näkynyt mitään. Olin eilen jo mukana joukkueen testeissä ja olen pelikunnossa.

Strömberg pelasi Pitsiturnauksessa vahvasti ennen kun poistui pukuhuoneen puolelle. TPS-ottelun ensimmäisessä erässä oranssimustiin kuuluva hyökkääjä onnistui Juuso Pullin ja Trevor Mingoian esityöstä.

– Siinä oli TPS-pakki seisovin jaloin. Sain Mingoialta hyvän syötön siihen ja pääsin pakin ohi. Onneksi onnistuin nostamaan kiekon vielä maaliin. Oli kiva onnistua, kun siitä saa myös lisää itseluottamusta.

Kaksi kertaa aiemmin Pitsiturnauksessa mukana ollut Strömberg arvostaa turnausta ja hehkuttaa turnauksen fiilistä.

– SaiPan kanssa aikoinaan oltiin ja silloin saldo oli sama: kaksi matsia ja kotiin. Toinen kerta oli Jokerien kanssa ja silloin tie nousi pystyyn välierissä.

– Kyllähän se ensimmäinen matsi aina aika syliin tulee, kun nytkin pelattiin jo aamuyhdeksältä. Siinä pitää tehdä valmistautumiset aika hyvin, vaikka kaukalossa ei enää tuntunutkaan aamupeliltä.

KooKoon joukkue ehti olemaan yhdessä neljä päivää ennen perjantain turnausta. Päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi ennen turnausta, että joukkueen yhteishenkeen ja ryhmäytymiseen on panostettu. Myös Strömberg on samoilla linjoilla.

– Meille tuli aika paljon uusia ulkomaalaisia. Menetimme viime kaudelta hyviä pelimiehiä, mutta myös saimme uusia loistavia pelaajia. Menee hetki, ennen kuin olemme tutustuneet kunnolla. Tarvitsemme vielä yhteisiä kokemuksia harjoituksista ja peleistä, mutta hyvällä tiellä olemme.

– Olen asettanut itsellenikin tavoittteet kaudelle ja niitä kohti tehdään töitä laadukkaasti joka päivä. Kesän kuuden viikon pätkät menivät myös hyvin ja treenasimme täällä jätkien kanssa yhdessä kovaa, Strömberg valottaa alkavaa kautta.

– Pala kerrallaan käymme asioita läpi ja rakennamme rauhassa, jotta olemme mahdollisimman hyvin valmistautuneita, kun runkosarja alkaa Kaakon Derbyillä.

KooKoon harjoitusottelut jatkuvat ensi viikolla, kun joukkue pelaa Sparta Prahaa ja HC Libereciä vastaan neljän päivän kestävällä Prahan leirillä.