Sportin kaatoon: ”Kolmen ottelun viikoillakin jaksetaan pelata”

17.9.2019

17.09.2019 20:20

Sportin kaatoon: ”Kolmen ottelun viikoillakin jaksetaan pelata”

KooKoon kausi jatkuu kolmen ottelun viikolla ja ensimmäisenä vastassa Vaasan Sport.

Kouvolalaisryhmä aloitti kauden vahvasti, sillä perjantaina 5–3-tappiosta huolimatta oranssimustat pelasivat hyvällä jalalla. Lauantaina KooKoo jatkoi pelillisesti siitä mihin perjantaina jäi – lisäten tehokkuuttaan ja voittaen kauden toisen Kaakon Derbyn maalein 5–1.

– Hyvät fiilikset on, pelattiin lauantaina hyvä peli, ja perjantainakin, mutta silloin ei saatu tulosta aikaiseksi. Lauantaina saatiin hyvä alku ja halli ja jengi oli liekeissä. Oli nautinnollista pelata, puolustaja Oskari Manninen veistelee.

Toinen viikko runkosarjassa starttaa vauhdikkaasti, sillä edessä on kolmen ottelun viikko. Keskiviikkona KooKoo kohtaa koityleisönsä edessä Vaasan Sportin, perjantaina vieraissa Jukurit ja lauantaina Lumon Areenalle saapuu KalPa.

– Joka toinen viikko on melkein kolmen ottelun viikko, joten sitä varten me ollaan treenattu, että kolmen ottelun viikoillakin jaksetaan pelata.

KooKoo on tässä vaiheessa kautta keskittynyt oman pelinsä parantamiseen, eikä vastustajan pelikuvioiden analysoimiseen.

– Ollaan ensin keskitytty keskiviikon Sport-otteluun ja sitten vasta mietitään viikonloppua. Hoidetaan se nyt ensin himaan, Manninen hymyilee pilke silmäkulmassa.

– Kun oma pelaaminen on tarpeeksi hyvällä tasolla, aletaan vasta muokkaamaan peliä vastustajan mukaan.

Vaasan Sportista tälle kaudelle KooKoohon siirtynyt yleispuolustaja ei jännitä vanhan joukkueensa kohtaamista.

– Pieni extralataus on tietysti itsellä siinä, kun on tuttuja äijiä ja valmennus vastassa. Mutta nyt ollaan täällä ja keskitytään tähän, pelataan heitä vastaan ihan kuin ketä vastaan tahansa, Manninen päättää.

Ottelu Sportia vastaan alkaa klo 18.30. Tervetuloa!


S-Etupeli

Keskiviikon ottelu on S-etupeli! Vilauta S-etukorttiasi ennakkoon KooKoon toimistolla lippua ostaessasi tai Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä – S-etukortilla istumapaikkaliput kaikkiin katsomolohkoihin vain 15€ ja seisomapaikkaliput 10€! (Etu ei ole voimassa Ticketmasterin verkkokaupassa)

MM-pokaali nähtävillä!

Tule kannustamaan KooKoo voittoon ja katsomaan maailmanmestaruuspokaalia! Leijonat voitti kolmannen maailmanmestaruuden toukokuussa ja nyt KooKoon maailmanmestarimaalivahtivalmentaja Kari Lehtonen tuo himoitun MM-pokaalin Lumon Areenalle! Pokaali on nähtävillä koko ottelun ajan Lumon Areenan pääaulassa.

Nimikirjoituksia ja yhteiskuvia

KooKoon kokoonpanon ulkopuoleiset pelaajat jakavat nimikirjoituksia pääaulassa molemmilla erätauoilla. Tule tapaamaan suosikkipelaajiasi!

Uusi herkkupiste

Huomasitko kauden avausottelussa, että uusi herkkupisteemme on avannut ovensa? Herkkupisteestä saat maistuvat irtokarkit katsomoon sekä isossa että pienessä koossa vain muutamalla eurolla! Herkkupisteen löydät B-katsomoiden puolelta juoksuradalta.

Grilli-Ravintola Alakulma

Uusi ravintola Grilli-Ravintola Alakulma palvelee seisomakatsomon ja B-katsomon kulmassa – sisäänkäynti jään tasosta. Alakulmasta saat ranskalaisia, makkaraperunoita, lihapullakoreja, nugettikoreja, nachopetejä ja herkkukoreja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Uusia fanituotteita

KooKoo Fanishop palvelee pääaulassa koko ottelun ajan! Valikoima on nyt täydentynyt myös KooKoo-kahvilla ja -teellä, jotka on tuotettu yhdessä paikallisen Papulaarin kanssa. Joka kymmenes pussi sisältää voittokupongoin Papulaariin!
Kahvi 11,50€ / pussi ja tee 9,50€ / pussi – tule hakemaan omasi!