Seuraava kotiottelu perjantaina – Orpe-klubi palvelee ravintolana

Seuraava kotiottelu perjantaina – Orpe-klubi palvelee ravintolana

19.1.2022

Seuraava kotiottelu perjantaina – Orpe-klubi palvelee ravintolana

KooKoon seuraava kotiottelu pelataan tyhjille katsomoille perjantaina. Orpe-klubi toimii ottelun aikana ravintolana.

Alueelliset koronavirusrajoitukset ovat voimassa Kymenlaaksossa tammikuun loppuun, mikä tarkoittaa sitä, että KooKoon tammikuun kaksi jäljellä olevaa kotiottelua pelataan ilman yleisöä:

  • Pe 21.1.2021 klo 15.30 KooKoo–Sport
  • Pe 28.1.2021 klo 15.30 KooKoo–Pelicans

Kausikorttilaisille katselukoodi

KooKoon kausikorttilainen, seuraathan sähköpostiasi! Toimitamme sähköposteihin ohjeet ilman yleisöä pelattavia otteluita varten.


Orpe-klubi toimii ravintolana tammikuun otteluissa

KooKoon tammikuun kotiotteluiden alkamisaikaa on aikaistettu ja kiekko putoaa Lumon Areenan jäähän jo klo 15.30. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että aitiot ja Orpe-klubi palvelevat ravintolana otteluiden aikana. Ovet avataan klo 15.00. Ravintola sulkeutuu klo 18.00. Ravintolassa kysytään koronapassi!

KooKoon Orpe-klubin kausikorttilaisilla on mahdollisuus varata paikkansa Orpe-klubilta ko. otteluihin. Orpe-klubin kausikorttilainen voi varata ennakkoon paikkansa ravintolasta TÄSTÄ! Huomioithan, että ravintolaan on vain rajattu määrä paikkoja.

Orpe-klubille myydään myös illalliskortteja! Illalliskortin hinta 50€ (sis. alv.). Illalliskorttiin sisältyy ko. päivälle istumapaikka ravintolasta, salaattipöytä, pääruoaksi keittiön herkkuja ja jälkiruokapöytä. Illalliskortin voit ostaa alta molempiin tammikuun kotiotteluihin!

Ravintolaan sisäänkäynti A-alaovelta, josta löytyy illalliskorttien ostajien nimilista. Illalliskortteja ei ennakkoon tarvitse lunastaa KooKoon toimistolta, vaan riittää paikalle saapuminen.