Rotaryklubin hyväntekeväisyysottelu valtaa Lumon Areenan lauantaina 2. syyskuuta

12.08.2023

Kouvolalaislasten hyväksi järjestettävässä hyväntekeväisyyjääkiekko-ottelussa jäällä nähdään mm. Ville Galle, Siim Liivik, Juha-Pekka Haataja ja monia muita. Klo 17.00 alkava tapahtuma on katsojille täysin ilmainen. 

Kouvolan Rotaryklubi, MLL:n Kaakkois-Suomen piiri, Kymenlaakson Liikunta ja KooKoo järjestävät lauantaina 2. päivä syyskuuta klo 17.00 Lumon Areenalla hyväntekeväisyysottelun, jossa kohtaavat urheilutoimittaja Mika Saukkosen kokoama Mika Saukkonen Dream Team sekä Kouvolan Rotaryklubin hallituksen jäsenenä toimivan Reijo Vaurulan kasaama Rotary Charity Kouvola Team. Saukkonen marssittaa hyväntekeväisyysottelun nimissä jäälle entisiä huippujääkiekkoilijoita ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä pullistelevan ryhmän, jossa nähdään esimerkiksi mittavan NHL-uran tehnyt Esa Tikkanen, ikoninen Tappara-puolustaja Pekka Saravo ja Kärppä-legenda Janne Pesonen. Kouvolalaisyleisölle hyvinkin tuttuja nimiä joukkueeessa ovat Siim Liivik, J-P Haataja, Harri Haapaniemi ja ex-jalkapalloilija Sami Hyypiä. Saukkosen joukkueessa luistelee myös elokuussa Helsingin Olympiastadionilla esiintyvän JVG-räpduon Ville Galle.

Saukkosen joukkuetta haastamaan lähtevä Vaurulan joukkue koostuu kouvolalaisista kiekkoihmisistä ja mukana on myös KooKoon oma All-Star-kentällinen. All-Star-kentässä luistelevat KooKoo-legendat Mikko ”Motti” Outinen ja Aki ”Mummo” Räisänen sekä KooKoon nykyinen toimitusjohtaja Sakari Välimaa ja urheilujohtaja Jarno Kultanen. Ketjun täydentää KooKoon edustusjoukkueen valmennustiimiin kuuluva ja mittavan pelaajauran tehnyt Sami Helenius.

Hyväntekeväisyysottelun tarkoituksena on kerätä varoja Kouvolan alueen lapsiperheille. Ottelulla kartoitetaan varoja kouvolalaisten lasten ja nuorten  hyväksi. Yksi lahjoituskohteista on KymLin vähävaraisten lasten perheiden liikunnan rahasto. Hyväntekeväisyyspottia kasvatetaan yritysten lahjoittamien summien ja ottelun jälkeen Mulligan´s-ravintolassa järjestettävän huutokaupan avulla. Huutokaupattavana on esimerkiksi jalkapalloilija Teemu Pukin signeerattu Huuhkajat-pelipaita sekä yksi aitio KooKoon kauden 2023-2024 kotiotteluun.

Katsojille tapahtuma on täysin ilmainen! Nouda oma pääsylippusi ennakkoon lipunjakopisteistä tai ennen ottelua Lumon Areenalta. Jakopisteinä toimivat AutoPro Kouvola ja Kuusankoski, Risto Peltolan leipomo, Bar Cafe Columbia, Joona Valkeala ja Intersport Kouvola. Lippujen jako alkaa näissä pisteissä torstaina 17. elokuuta.

Hyväntekeväisyysottelun kokoonpanot tällä hetkellä:

 

Mika Saukkonen Dream Team

Ahto Kärnä #1 mv

Santeri Heiskanen #2

Sami Hyypiä #4

Mika Saukkonen #6

Pekka Saravo #7

Esa Tikkanen #10

Jukka Laaksonen #13

Tomi Rissanen #14

Jari Kurri #17

Mika Kortelainen #22

Toni Kohonen #23

Juha-Pekka Haataja #27

Arto Malinen #30

Harri Haapaniemi #32

Siim Liivik #72

Ville Galle #87

Rotary Charity Team Kouvola

Sakari Välimaa

Jarno Kultanen

Sami Helenius

Mikko Outinen

Aki Räisänen

Timo Liila

Timo Nakko

Petteri Salminen

Ari Pelli

Jani Heikari