Revanssi mielessä Turkuun

24.11.2020

24.11.2020 21:19

Revanssi mielessä Turkuun

KooKoo hakee keskiviikkona revanssia TPS:sta.

KooKoo ja TPS ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran: lokakuun 30. päivä Lumon Areenalla pelattu ottelu päättyi turkulaisryhmän voittoon 1–2, joten KooKoolla on vain ja ainoastaan yksi tavoite keskiviikon kohtaamiselle: kolme pistettä Gatorade Centeristä tuliaiseksi.

KooKoon edellinen viikko oli kolmen ottelun viikko. Oranssimustat kokivat Ilvekselle keskiviikkona ruman 6–1-tappion Tampereella, mutta joukkue sisuuntui tästä ja voitti torstaina Vaasan Kuparisaaressa Sportin 0–4. Lauantaina Lumon Areenalla nähtiin kiivas kamppailu pisteistä Pelicansin kanssa, vieraiden viedessä kolme pistettä mukanaan.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään keskiviikon matsiin. Ihan viimeistä voittoa ei saatu, vaikka meillä oli pelillisesti hyvä viikko. Ilves-tappiosta saatiin liekkiä kohti viikon muita otteluita, puolustaja Joni Tuulola kommentoi edellisen viikon edesottamuksia.

– Olen aina tykännyt pelata Turussa, joten kiva päästä pelaamaan sielä, vaikka kotihallissa tykkäänkin pelata enemmän.

Keskiviikon vastustaja TPS on sarjassa sijalla 10., KooKoo sijalla 7. Viime viikolla TPS pelasi kaksi ottelua, joista turkulaisryhmä napsi tililleen kolme pistettä: KalPa voitti TPS:n jatkoajalla ja TPS nappasi voittomaalikilpailussa voiton HPK:lta.

– TPS on hyvin karvaava joukkue, joten meidän pitää vastata siihen hyvällä liikkeellä. Uskon, että pystytään voittamaan, meidän peli on hyvissä uomissa, Tuulola päättää.

TPS–KooKoo keskiviikkona 24.11.2020 klo 18.30 Gatorade Centerissä. Ottelu on nähtävillä C Moresta!


Seuraava kotiottelu: