Rajoitukset jatkuvat – Helmikuussa pelataan ilman yleisöä

28.1.2021

28.01.2021 14:47

Rajoitukset jatkuvat – Helmikuussa pelataan ilman yleisöäKuva: Ella Taponen

Vallitsevan tilanteen vuoksi myös helmikuun kotiottelut pelataan ilman yleisöä.

KooKoon Liiga-kausi jatkuu valitettavasti myös helmikuussa ilman yleisöä. Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti keskiviikkona, että aiemmin voimassa olleet rajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun.

– Toivoisimme jo pian pääsevämme pelaamaan KooKoon upean kotiyleisön eteen, mutta valitettavasti joudumme noudattamaan aluehallintoviraston määräyksiä yleisötilaisuuksien osalta, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa linjaa.

KooKoo pelaa helmikuussa seitsemän kotiottelua, jotka kaikki tyhjille katsomoille. KooKoo haluaakin kiittää kausikorttilaisia, yhteistyökumppaneita ja muita tukijoukkoja jo tähän mennessä saadusta tuesta ja kärsivällisyydestä.

Katselukoodeja kausikorttilaisille

– Tilanne on kaikille meille inhottava ja sen vuoksi olemme jälleen Liigan ja MTV:n kanssa päässeet sopimukseen C Moren katselukoodeista, joilla kausikorttilaiset pääsevät katsomaan helmikuun ensimmäisten viikkojen kotiottelut.

KooKoo toimittaa koodit ja käyttöohjeet kausikorttilaisille sähköpostitse ennen helmikuun ensimmäistä kotiottelua. Koodit ovat voimassa alkuun 2.–13. helmikuuta ja helmikuun lopun otteluista neuvottelut ovat edelleen käynnissä.

Kevään jatkuminen & illalliskortit

Helmikuun osalta KooKoo tiedottaa tukimahdollisuuksista ja illalliskorttien mahdollisuudesta myöhemmin, kun on ensin saanut lisätietoja aluehallintovirastolta. KooKoon #Yksijoukkue -tukipaketteja voi toki ostaa jo nyt: OSTA OMASI TÄSTÄ!

Koronakriisi on aiheuttanut merkittäviä haasteita KooKoon toiminnalle, kuten koko tapahtuma-, urheilu- ja kulttuurialoille. Kaikki tukimuodot ovat tärkeitä ja ja tuki käytetään koko seurayhteisön hyväksi.