Proud Member of #Yksijoukkue -tukituote T-paidat nyt myynnissä – Vain rajattu erä!

2.4.2021

02.04.2021 17:44

Proud Member of #Yksijoukkue -tukituote T-paidat nyt myynnissä – Vain rajattu erä!KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa pukeutuu myös Proud Member Of #Yksijoukkue T-paitaan.
​​​​​​​Kuva: KooKoo

KooKoon tukituotevalikoima laajenee Proud Member Of #Yksijoukkue T-paidoilla.

KooKoolla on ollut käynnissä tukituotekampanja, jossa on ollut myynnissä kolmea erilaista #Yksijoukkue-tukipakettia. Nyt tähän joukkoon lisätään Proud Member of #Yksijoukkue -T-paita.

– Yksijoukkue-yhteisö on järjettömän vahva ja ollaan ylpeitä siitä. Yhteisö on osoittanut etenkin tämän kauden aikana vahvuutensa moneen otteeseen ja siitä yksi osoitus on se, että alle 5% kausikorttilaisista haluaa hyvityksen kausikortistaan ensi kauteen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Nyt KooKoo lanseeraa uuden tukituotteen myyntiin. T-paidan ostamalla tuet KooKoon toimintaa ja varmistat KooKoon olemassaolon – samalla tavalla kuin #Yksijoukkue -tukipaketit hankkimalla.

– Proud Member Of -T-paita on myös ensimmäinen tuote, joka on tehty KooKoon omassa painossa ja KooKoo tulee varmasti jatkossakin tekemään lisää ihan omia tuotteita omalla paino- ja brodeerauspuolella, Välimaa kertoo.

T-paitoja on myynnissä VAIN RAJATTU ERÄ ja T-paidan hinta tukituotteena on 29€. Paidasta löytyy sekä miesten että naisten malli.

Hanki oma tukipaitasi alta!