Pronssimitalit jaossa: ePlayoffs huipentuu lauantaina!

24.4.2020

24.04.2020 17:32

Pronssimitalit jaossa: ePlayoffs huipentuu lauantaina!

Virtuaalisten pronssimitalien kohtalo ratkeaa lauantaina.

KooKoon ePlayoffs-tähti Sasu Toikka urakoi lauantaina kevään viimeisen koitoksensa, kun Toikka kohtaa pronssiottelussa HPK:n ja Joni Tuulolan.

Pronssimitalien kohtalo ratkeaa kello 14.30 alkaen. Ottelun voi katsoa suorana ilmaiseksi TeliaTV:stä ja MTV-palvelusta.

Toikka on edennyt pronssipeliin asti kukistamalla neljännesfinaaleissa Ilveksen ja Sami Hintasen puhtaasti voitoin 2–0. Välierissä HIFK:ta edustava radiojuontaja Tuukka Ritokoski oli etevämpi ja passitti kouvolalaiset pronssiotteluun.

Vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Hämeenlinnan Pallokerho, jonka ohjaimissa nähdään Chicago Blackhawksin NHL-sopimuspelaaja Joni Tuulola. Kiekkoilija on pudottanut tieltään KalPan Eetu Sopasen ja Lukon Teemu Laurellin. Semifinaaleissa Tuulola joutui tunnustamaan Kärppien Miikka Kolehmaisen paremmakseen.

ePlayoffs on Liiga-kevään viihteellinen ja virtuaalinen loppuhuipennus. Pudotuspelit pelataan NHL20-pelin muodossa yksi vastaan yksi -muodossa. Liiga-kiekkoilijoiden sijaan joukkueita edustavat erikseen valitut tähdet: KooKoon puikoissa nähdään KPL:n Superpesis-tähti Sasu Toikka.