Preseason päättyy lauantaina Mikkelissä

25.9.2020

25.09.2020 21:00

Preseason päättyy lauantaina MikkelissäKooKoon preseason päättyy lauantaina Mikkelissä. Kuva: KooKoo

Viimeistelyt ennen runkosarjan alkua pelataan Mikkelissä Jukureita vastaan lauantaina.

Kauden 2020–2021 valmistava preseason-jakso päättyy KooKoon osalta lauantaina Mikkelissä, jossa kauden viimeistä harjoitusottelua isännöi Jukurit.

KooKoon preseason-jakso keskeytyi pari viikkoa takaperin ikävästi, kun korona-pandemian varotoimet ja omaehtoinen karanteeni laittoi kauden valmistelut kokonaan jäihin. Liiga-joukkueesta löytyi myöhemmin kuitenkin vain yksi tartunta ja joukkue pääsi palaamaan joukkueharjoitteluun keskiviikkona 23. syyskuuta.

Lauantaina KooKoo kohtaa Mikkelissä rakkaan naapurivastustajansa Jukurit, joka on niin ikään korona-pandemian vuoksi ollut siipirikkoinen edellisten viikkojen aikana. Molemmille joukkueille ottelu on viimeinen harjoitusottelu ennen runkosarjan alkua ja lienee selvää, että joukkueet haluavat päästä viimeistelemään omia kuvioitaan molemmissa päissä kenttää. Toki jokainen pelattu minuutti ja jääaika on tärkeää kokonaiskuvassa, sillä lauantaina on tasan viikko runkosarjan alkuun.

KooKoon osalta Liigan runkosarja alkaa 3. lokakuuta Oulussa Kärppien vieraana ja ensimmäisen kerran oranssimustat nähdään kotiyleisön edessä kahden viikon päästä perjantaina 9. lokakuuta, kun Jyväskylän JYP saapuu Lumon Areenalle.

Lauantain ottelu Mikkelin Ikioma Areenalla alkaa klo 17.00. Korona-pandemian vuoksi myös Mikkelissä noudatetaan tapahtumassa erityisjärjestelyitä ja hyvää hygieniaa. Ottelu on nähtävillä myös SolidSportista hintaan 9,90€.