Preseason käyntiin Imatran Bauer Gamesissa

19.8.2020

19.08.2020 18:59

Preseason käyntiin Imatran Bauer GamesissaHarjoitusottelukausi starttaa ottelulla Ketterää vastaan. Kuva: KooKoo

KooKoon harjoitusottelukausi käynnistyy torstaina Imatralla.

Poikkeuksellinen uusi preseason-kausi starttaa KooKoon osalta torstaina Imatralla Bauer Games -tapahtumassa, jossa kouvolalaisryhmä kohtaa turnauksen isäntäjoukkueen Imatran Ketterän. Tapahtuman ensimmäinen ottelu alkaa jo klo 17.00.

KooKoo on valmistautunut preseasonille jo jonkin aikaa, mutta päävalmentaja Jussi Ahokkaan mukaan ensimmäinen ottelu on aina ensimmäinen ottelu.

– Lähtökohta torstain ottelulle on se, että päästään pelaamaan ja saadaan kauden 2020–2021 ensimmäinen peli alta pois. Halutaan ottelusta saada sekä pelituntumaa, että viedä niitä asioita eteenpäin, mitä esimerkiksi tällä viikolla ollaan puolustuspelaamisessa käyty läpi.

– Lisäksi tavoitellaan sitä, että pelaamisessa näkyvät meidän arvot ja näissä otteluissa myös nuoret pelaajat saavat hyviä näytönpaikkoja, Ahokas vinkkaa.

KooKoo kohtaa harjoitusottelukauden avaavassa ottelussa Mestiksessä pelaavan Ketterän, joka isännöi loppuunmyytyä tapahtumaa jo kuudetta kertaa. Aiemmin tapahtuma kantoi nimeä Bauer-turnaus.

Tapahtuma on katsomolippujen osalta loppuunmyyty, mutta otteluvat ovat nähtävillä päiväkohtaisilla katseluoikeuksilla Ruudusta hintaan 9,50€/pvä. Samalla katseluoikeudella näet päivän molemmat ottelut. Katseluoikeuksien myyntituotot kohdistuvat tapahtuman järjestäjälle, Imatran Ketterälle.

Bauer Games -tapahtuman aikataulu 2020:

Päivä 1. Torstai 20.8.

klo 17.00 Ketterä – KooKoo
klo 19.30 Jokerit – Jukurit

Päivä 2. Perjantai 21.8.

klo 17.00 Ketterä – Jukurit
klo 19.30 Jokerit – Ässät