Playoffs-otteluennakossa päävalmentaja Jussi Ahokas

Playoffs-otteluennakossa päävalmentaja Jussi Ahokas

14.4.2021

14.04.2021 21:46

Playoffs-otteluennakossa päävalmentaja Jussi Ahokas

KooKoon playoffs-taival alkaa torstaina Ilvestä vastaan 1. kierroksella.

Runkosarjassa KooKoon ja Ilveksen kohtaamiset päättyivät Ilvekselle 3–1, mutta nyt tosipelien alkaessa tilanne on aivan toinen – kaikki on aivan auki ja otteluparin voi viedä kumpi joukkue tahansa. Kaksi kohtaamista pelataan CHL:stä tutulla menetelmällä, jossa yhteismaalit ratkasevat. Ensimmäinen ottelu pelataan Lumon Areenalla torstaina ja toinen perjantaina Hakametsässä.

KooKoon playoffsien otteluennakossa on KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas, joka kertoo, miten mahdollinen jännitys puretaan – ja sysää paineet Ilvekselle. Kuuntele ennakko kokonaisuudessaan KooKooTV:stä yläpuolelta!

Otteluennakon tarjoaa: Kouvolan kaupunki

playoffs 1. kierros

To 15.4. klo 18.30 KooKoo–Ilves, Lumon Areena, Kouvola
Pe 16.4. klo 18.30 Ilves–KooKoo, Hakametsän Jäähalli, Tampere

Pelitapa:

Ensimmäisessä ottelussa peliaika on 60 minuuttia, eikä jatkoaikaa pelata, mikäli ottelu on tasatilanteessa. Toinen ottelu ratkaistaan jatkoajalla, mikäli kahden ottelun yhteismaalit ovat tasan. CHL:stä poiketen ottelu pelataan ratkaisuun saakka Liigan playoffs-otteluiden tapaan.

Mahdollinen jatkoaika pelataan normaalin ottelun tapaan viidellä viittä vastaan. Varsinaisen peliajan rangaistukset jatkuvat jatkoajalle.