Playoffs-kevään 2023 kausikortit nyt myynnissä!

Playoffs-kevään 2023 kausikortit nyt myynnissä!

11.3.2023

Playoffs-kevään 2023 kausikortit nyt myynnissä!

KooKoo varmisti paikkansa kevään 2023 playoffseissa ja playoffs-kausikortit ovat nyt myynnissä!

Kouvolassa pelataan jälleen kevään playoffs-otteluita!!

Playoffs-kausikortilla varmistat sisäänpääsyn ja oman paikkasi kaikkiin Lumon Areenalla pelattaviin playoffs-otteluihin. Kausikortin voi ostaa vain, jos sinulla on ollut kausikortti runkosarjassa 2022–2023.

Runkosarjan kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa maanantaihin 13.3. klo 22.00 asti. Tämän jälkeen paikat vapautuvat irtolipunmyyntiin.

Pääsylippujen myynti playoffseihin alkaa sunnuntaina 12.3. klo 12.00 Ticketmasterin kanavissa.

Myyntiaika on lyhyt, joten toivomme, että kausikorttilaiset vahvistaisivat paikkansa mahdollisimman pian nettitilauksena oheisella lomakkeella. Runkosarjan kausikorttilaisilla on ennakkovarausmahdollisuus myöhemmin kauden 2023–2024 kausikorttipaikkoihin, ts. playoffs-kortit eivät oikeuta ennakko-ostoon runkosarjaan 2023–2024.

Kausikorttien hinta riippuu kategoriasta, hintatyypistä ja pelattujen otteluiden määrästä. Kausikortit laskutetaan jälkikäteen pelattujen ottelujen perusteella oheisen hinnaston mukaisesti. Kortit laskutetaan heti viimeisen ottelun jälkeen.

Orpe-kausikorttilaisilta laskutetaan vain lippuhinta (oikeuttaa halliin sisäänpääsyyn) jälkikäteen. Toisin sanoen Orpen kausikorttiin sisältyy ruokailu ja paikka klubilta kauden loppuun asti.

Esimerkiksi jos KooKoo pelaa playoffsien 1. kierroksella yhden ottelun ja kaksi ottelua neljännesfinaaleissa, niin aikuisten I-kategorian kausikortin hinnaksi tulee 115€ (1 x 35€ + 2 x 40€, sisältäen 10% alv.:n). Kortin hinta muodostuu pelattujen otteluiden mukaan, ei siis sen mukaan, kuinka monessa ottelussa korttia on käytetty.

Runkosarjan 2022–2023 kausikortit aktivoidaan käyttöön playoffseissa sen jälkeen, kun olet täyttänyt oheisen lomakkeen. Älä siis heitä runkosarjan kausikorttiasi pois! Mikäli vaihdat paikkaa, korttien toimituksesta tiedotetaan erikseen. Paikanvaihtajat kontaktoidaan erikseen paikkojen vahvistamista varten – voit siis vaihtaa seisomakortin istumakausikortiksi tai istumakausikortin seisomakortiksi.

Huomaathan, että runkosarjan avoimet otteluliput eivät käy playoffseissa.

Mikäli kausikorteista on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi!


Tilaa playoffs-kausikortti:

Playoffs-kausikorttien tilaus on päättynyt 13.3. klo 22.00.