Pistetaistoon Tampereelle

8.2.2019

08.02.2019 11:33

Pistetaistoon TampereelleKooKoo lähtee tavoittelemaan pisteitä.

Taisto Tampereella perjantaina. Pystyykö KooKoo kääntämään suuntansa voittojen tielle Tapparan kustannuksella?

KooKoon viikko alkoi takkuisissa merkeissä, sillä keskiviikkona Hämeenlinnan Pallokerho kävi Kouvolassa hakemassa pisteet lukemin 2–4 (0–1, 1–0, 1–3).

– Käyrä menee ylös ja alas ottelun aikana, emme saa tällä hetkellä millään sitä täyttä kuuttakymmentä minuuttia. Kantti pettää ja peli ailahtelee sekä myös henki ailahtelee, KooKoon päävalmentaja Mikko Heiskanen harmitteli keskiviikon ottelun jälkeen.

Perjantaina onkin aika lähteä tavoittelemaan käyrän tasaisuutta ja ehjää kuusikymmenminuuttista. Parhaimmillaan KooKoo pystyy haastamaan minkä joukkueen tahansa, mutta käyrän kääntyessä laskusuuntaan omassa päässä soi aivan liian helposti. Perjantaina vastassa onkin ”aina helppo Tappara”.

Henkinen puoli ja tasaisuus tulee perjantaina olemaan tärkeässä osassa, kun kolme pistettä on jälleen jaossa Hakametsässä.

Keskiviikkona KooKoon maaleista vastasivat puolustuspään sankarit, sillä maaliverkkoja heiluttivat Ed Wittchow ja Kalle Valtola. Perjantaina myös hyökkäykseltä odotetaan onnistumista – mikäli pisteitä mielitään mukaan Kouvolaan.

– Peli menee välillä puskemiseksi ja siitä mennään alakuloon ja päät painuvat. Tottakai yritystä on loppuun asti, mutta se viimeinen puristus jää piippuun, Heiskanen harmittelee.

Perjantain ottelu on Tapparalle tämän viikon ainoa, joten tamperelaisryhmä pääsee taistoon tuoreilla jaloilla. Tauko tuli Tapparalle oivaan paikkaan, sillä joukkue hävisi edellisenä viikonloppuna ensin Ilvekselle ja tämän jälkeen Pelicansille, maalieron ollessa hurja 2–11.

Tappara sai myös kuluvalla viikolla vahvistusta, sillä Jukureista tuttu puolustaja Teemu Suhonen liittyi tamperelaisryhmän vahvuuteen loppukauden lainalla.

KooKoo lähtee tavoittelemaan pisteitä yksi asia kerrallaan: yksi hyvä vaihto, yksi hyvä erä – ja lopulta varmasti myös ehjä kuusikymmenminuuttinen. Pelejä on runkosarjassa jäljellä 13, joten kaikki on edelleen mahdollista.

Ottelu knoppitieto: Tappara on 20 maalin päässä 10000 runkosarjamaalin rajasta pääsarjahistoriassaan.

KooKoo–Tappara klo 18.30. Ottelu on nähtävillä suorana Telia TV:stä!