Pisteputki jatkui jatkoaikatappiolla

Pisteputki jatkui jatkoaikatappiolla

23.1.2020

23.01.2020 22:00

Pisteputki jatkui jatkoaikatappiolla

KooKoon pisteputki kasvoi taas yhdellä, mutta seitsemän ottelun voittoputki tuli tiensä päähän.

Kahden kotiottelun viikon ensimmäinen koetus päättyi KooKoon osalta jatkoaikatappioon Porin Ässiä vastaan. Kotijoukkueen kovasta rumputulesta huolimatta voitto karkasi Poriin lukemin 2–3 (0–2, 1–0, 1–0, 0–1).

– Ässät taisteli erittäin tiukasti ja meidän viimeistelyyn jäi parannettavaa. Maalipaikoissa meidän pitää vain olla tylympiä, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas summasi.

KooKoo laukoi ottelussa peräti 80 kertaa, joista 42 kertaa maalia kohti. Ässät puolestaan laukoi miltei 65 minuutin aikana 36 kertaa. Porilaisten maalivahti Daniil Tarasoville kirjattiin ottelusta yhteensä 40 torjuntaa.

Ässät teki KooKoon illasta vaikean heti ottelun avauserässä, kun Lenni Killinen osui tasakentällisin ja Tylor Spink ylivoimalla.

KooKoo kampesi itsensä tasoihin tekemällä ensimmäisen maalin toisessa ja toisen kolmannessa erässä. Kavennuksesta vastasi ylivoimalla Kim Strömberg jo kauden 18. osumalla ja tasoituksesta siirretyn rangaistuksen aikana Toni Kähkönen kauden 11. maalillaan.

Toisessa erässä Tarasov torjui 13 ja kolmannessa erässä 12 kertaa.

– Alussa Ässät tuli hyvin päälle. Näki, että he olivat pelanneet eilen kovan pelin ja olivat sen myötä valmiimpia alussa.

– Jouduimme siitä taka-alalle, mutta sen jälkeen toisen ja kolmannen erän osalta en voi pyytää joukkueelta enempää, kuin miten he pelasivat. Viimeistely oli ainoa, mihin jäi parannettavaa.

KooKoo painoi 2–2-tasoituksen jälkeen vielä kovaa päälle sekä kolmannen erän lopulla että jatkoajalla. Voittomaali syntyi jatkoajan viimeisellä minuutilla Ässien Aleksi Rekosen lavasta.

Nopein luistelija:

Anrei Hakulinen (KooKoo) 37,39 km/h
Peter Tiivola (Ässät) 35,12 km/h

Kovin laukaus:

Libor Sulak (KooKoo) 147,0 km/h
Mikko Salmio (Ässät) 135,9 km/h

Seuraavat kotiottelut:

La 25.1. klo 17.00 KooKoo–HPK
La 1.2. klo 17.00 KooKoo–Jukurit
Ke 5.2. klo 18.30 KooKoo–TPS

Seuraava kotiottelu: