Pisteputkessa Tapparan testiin

22.11.2019

22.11.2019 13:44

Pisteputkessa Tapparan testiin

KooKoo isännöi lauantaina Lumon Areenan saunassa Tampereen Tapparaa.

KooKoo on urakoinut marraskuun alun maajoukkuetauon jälkeen neljä ottelua, joista joukkue on kerännyt seitsemän sarjapistettä. Lauantaina Lumon Areenalla odottaa jälleen kova testi, kun Tampereen Tappara vierailee Kymenlaakson helmessä.

– On aina haastavaa ja hienoa pelata kärkipään joukkueita vastaan – ja Tappara on ehdottomasti sellainen, sanoo KooKoon jenkkihyökkääjä Trevor Mingoia.

Viikko alkoi KooKoon osalta kolmen pisteen arvoisella vierasreissulla Poriin. Ässät kaatui tyylipuhtaasti 5–1-lukemin.

Mingoia aloitti marraskuun sairastuvalla, mutta on pelannut nyt taas kaksi edellistä ottelua. Niissä laitahyökkääjä kuritti niissä vastustajia kolmen (1+2) tehopisteen arvoisesti.

– Pelini menee koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan paluuni jälkeen. Edellinen peli oli jo ihan hyvä, mutta tottakai haluan auttaa joukkuetta omalla panoksellani vieläkin enemmän.

Kaikkiaan Mingoia on tehnyt kuluvalla kaudella jo 16 (8+8) tehopistettä. Pelipaikka on löytynyt kansainvälisen kakkosketjun laidalta kanadalaisen Kyle Platzerin ja unkarilaisen Vilmos Gallón ketjusta.

KooKoo kohtaa Tapparan ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ennen perjantain ottelukierrosta Tappara on sarjassa toisena ja KooKoo kuudentena.

– En tiedä Tapparasta oikein muuta kuin sen, että he ovat kärkipään joukkue ja erittäin kova vastus. [Alexander] Bonsaksen on kertonut jotain tarinoita omasta Tappara-historiastaan, mutta siinäpä se.

Tappara pelaa perjantaina KalPaa vastaan kotijäällään Hakametsässä. Ennen sitä joukkueella on alla kolme peräkkäistä tappiota, kaksi Liigassa ja yksi kansainvälisessä CHL-sarjassa. Tappioputki on joukkueen kuluvan kauden pisin, joten kirvesrinnat mielivät varmasti takaisin voittojen tielle ensin KalPan ja vielä KooKoon kustannuksella.

KooKoo pyrkii jatkamaan neljän ottelun pisteputkeaan.

Ottelu alkaa klo 17.00, ovet auki klo 16.00. Happy hour klo 16.00 alkaen. Tervetuloa!