Pikkujoulupeli perjantaina: ”Hienoa, että päästään takaisin kotiyleisön eteen”

12.12.2019

12.12.2019 19:37

Pikkujoulupeli perjantaina: ”Hienoa, että päästään takaisin kotiyleisön eteen”

Oranssimustat palaavat kotiyleisön eteen pikkujoulupelissä perjantaina.

Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap, tip, tip, tap.. perjantaina pelataan jälleen Lumon Areenalla – Tällä kertaa pikkujoulujen merkeissä! KooKoon joulukuisessa ottelujaksossa on paljon vierasotteluita, mutta perjantaina saadaan taas nähdä pelaajat omalla jäällä mustissa peliasuissaan. Illan isäntä saa perjantaina vastaansa Kouvolaan tällä kaudella ensimmäistä kertaa matkustavan Lahden Pelicansin.

– Hienoa, että päästään huomenna takaisin kotiyleisön eteen, KooKoo-hyökkääjä Kimi Koivisto kertoo.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kuitenkin jo kaksi kertaa: Lokakuussa KooKoo niisti pisteet Lahdessa lukemin 0–5 ja marraskuussa pelattu kohtaaminen päättyi puolestaan pelikaanien juhliin jatkoajalla maalein 2–1. Lahtelaisten penkin päässä on kuitenkin tapahtunut muutos näiden kohtaamisten jälkeen, sillä Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen astui sivuun marraskuun lopulla ja tahtipuikkoja heiluttaa nyt Jesse Welling.

Joulukuun neljästä pelistä KooKoolla on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Pelicans on sen sijaan edellisestä kymmenestä ottelustaan voittanut vain kaksi; Ryhmä katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa keskiviikkona Ässien vieraana Porissa.

Kasvattajaseuraansa vastaan keskiviikkona pelaava Koivisto, 26, kuvailee lahtelaisryhmää luisteluvoimaiseksi.

– Joukkue on kyllä luisteluvoimainen ja enää ei itseänikään jännitä pelata heitä vastaan, kun on muutaman kerran jo tultu vastakkain pelattua.

Edellinen Pelicans-ottelu on Kookoon osalta vähän sekava ja jatkoajalla isännät veivätkin voiton. Mutta mikä ratkaisee perjantaina?

– Erikoistilanteilla näitä pelejä ratkotaan, joten luuken saman kaavan jatkuvan myös huomenna.

KooKoo pelaa vielä kolme ottelua ennen joulua; perjantaina Pelicansia vastaan kotona, keskiviikkona Ässiä vastaan vieraissa ja joulun viettoon rauhoitutaan perjantaina 20.12. Lumon Areealla pelattavan SaiPa-ottelun jälkeen.

– Jouluaatoksi menemme tyttöystäväni kanssa Lahteen vanhemmilleni ja siitä jatkamme illemmalla hänen vanhemmilleen.

– Joulupukilta en kuitenkaan vielä ole toivonut mitään… Lapsena joulussa odotti enemmän niitä lahjoja, mutta tänä päivänä tärkeintä on saada hetki rauhoittua, viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa ja nauttia hyvästä ruoasta.

– Joulu on aina ollut minulle tärkeä juhla, Koivisto päättää hymyillen.

Oletko nähnyt tonttuja?

Pikkujoulupelin viihdyttäjänä vierailee tänä vuonna Kouvolan oma tonttu: Höppänätonttu! Höppänätonttu on tunnettu mm. Alfa-TV:ltä nähtävästä Höppänätontun joulukalenterista. Höppänätonttu vierailee mm. molemmilla erätauoilla lasten leikkimaailmassa leikittämässä lapsia. Muina aikoina Höppänätonttuun voi törmätä ympäri hallia. Lisätietoja Höppänätontusta www.hoppanatonttu.fi.

Suomen pisin kirje joulupukille

Sen lisäksi ottelussa pääsee kirjoittamaan viime vuoden tapaan Suomen pisintä kirjettä joulupukille! Myös pelaajisto kirjoittaa maanantaina kirjeeseen omat toiveensa ja sen jälkeen kirje toimitetaan Korvatunturille… Perjantain ottelusta Suomen pisimmän kirjeen joulupukille löydät D-päädystä juoksuradalta! Kirjeen materiaalin toimittaa KooKoon yhteisyökumppani UPM.

Tarjouksia ja paketointipiste

KooKoo Fanishopista saat ajankohtaisimmat ja jääkiekkoaiheiset joululahjat pukinkonttiin! KooKoo Fanishop palvelee Lumon Areenan pääaulassa koko ottelun ajan. Kaikki yksilöitävät tuotteet, kuten pelipaidat, on mahdollista tilata vielä perjantain ottelussa, jotta tuotteet ehtivät pukinkonttiin. Ostamasi lahjat saat kätevästi pakettiin KooKoon ilmaisella paketointipisteellä pääaulassa!

KooKoon Fanishopista myös lahjakortit ja avoimet otteluliput pukinkonttiin!

Muistathan myös KooKoon fanituotejoulukalenterin, jossa jokaisena päivänä avautuu uusi luukku ja luukun takaa fanituotetarjous…!

Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap, tip, tip, tap…

Lumon Areenalla koko illan jouluista tunnelmaa musiikin muodossa – ja tarjolla kioskeista myös lämmintä juotavaa.